Кадри Нова ТВ: Шеф Манчев скочи задочно на шеф Ангелов,

...
Кадри Нова ТВ: Шеф Манчев скочи задочно на шеф Ангелов,
Коментари Харесай

Шеф Манчев скочи на шеф Ангелов: При мен няма сценарий

Кадри Нова ТВ: Шеф Манчев скочи задочно на началник Ангелов, като сподели, че при него няма сюжет

Той загатна, че при началник Ангелов нещата са театрални и по сюжет.

Кулинарните излъчвания по родните малките екрани провокират огромен интерес у феновете. Хелс кичън, Черешката на тортата, Кошмари в кухнята, все обичани за феновете на готвенето, само че и на едни от най-изявените български началник готвачи. Докато в Хелс кичън началник Ангелов мята черпаци и хвърля чинии, началник Манчев се е заел с друга задача.



Той и екипът му откликват на молбата за помощ на закъсали заведения, които нямат различен излаз. Досега в предаването са помогнали на доста притежатели.



За това какво се случва в реалност зад кадър споделя началник Манчев:

Много е мъчно. След фотоси излизам като влажен парцал. Това са живи хора, не са актьори, няма сюжет.

Аз не се срещам с участниците, физически в никакъв случай не съм ги виждал. Никога нямам концепция какво тъкмо ще се случи. Аз съм жесток и натискам, до момента в който те не извадят всичко от себе си. Никога незнам какво ще се случи в идващите минути даже.



Това е психическо предаване, храната е единствено функционалността. Аз се изтощавам ужасно доста до момента в който съумея да им вляза в главите.

Съветът на майстора към всички, които пробват да въртят заведения за хранене е:

Нещо, което не го разбирате не го правете.

Най-големият проблем съгласно него е тоталната липса на хигиена в заведенията за хранене.

Разхождат се плъхове и хлебарки, мръсни принадлежности и покривки, за кухните да не приказвам, изключително фризерите със зампазена храна.

 



Дали след намесата и напъните на Манчев нещата се усъвършенстват или някои затъват от ден на ден, това желаят да знаят почитателите на „ Кошмари в кухнята “. Засега от предаването не са се прибирали по старите места да видят какво се случва с тези заведения за хранене.
Това е любопитно за феновете и те биха се радвали да видят по какъв начин са траяли притежателите.
Манчев би трябвало да обходи някогашните участници и да покаже до каква степен са стигнали. Добре ще е със скрита камера, ще е забавно.

От ресторанта в Девин единственото общо сред показаното в предаването и действителността е табелата
Защо не наблюдават какво се случва с местата,които обновяват…



Шеф Манчев, предаването Ви е вдъхновяващо! Според мен ще е забавно да извършите статистика, а за какво не и предаване какъв брой от подкрепените от Вас заведения не престават да пазят, показаният им път и познания. Бъдете здрав и продължавайте все по този начин.

Някой има ли визия дали заведенията, при които е ходил Шеф Манчев, се наблюдават след известно време дали съблюдават към момента напътствията му? Би било забавно за какъв брой време съблюдават новата идея и дали има поврат назад…..
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР