Кадри Нова ТВ и снимки инстаграмНяколко са известните дами, които

...
Кадри Нова ТВ и снимки инстаграмНяколко са известните дами, които
Коментари Харесай

Звездни бебета се появяват съвсем скоро

Кадри Нова ТВ и фотоси инстаграм

Няколко са известните дами, които чакат дете напълно скоро до дни. Страхотната Ивет Лалова е към този момент в трескава подготовка на мъничето. Тя сподели по какъв начин брачният партньор й към този момент сглобява леглото на мъничето. Терминът на Ивет е 11 април и майката е нетърпелива.

Друга огромна звезда и фаворитка на българските фенове на турски сериали Еда Едже е също в трескаво очакване на момиченцето си и на нея й остават дни до това щастливо събитие.


`); break case width
С феновете си в обществената мрежа показа, че към този момент няма самообладание да роди, с цел да може да хапва сладко и да се наспи.

Има още една дама, която е малко по-назад, само че пък сега интензивно се изявява на сцената на „ Като две капки вода “. Това е Християна Лоизу, която в предаването показа, че е бременна.

Не желаех да съм от бременните, които стоят единствено в къщи и чакат да родят, показа Християна в ефира на „ Здравей България “. Пазя се повече, само че нищо не спестявам, танцувам и скачам, разпределям се доколкото мога. Образът на Ъшър ми бе най-труден. Освен многото танци в допълнение бе превъплъщението в мъж.



Тя показа, че към момента не знаят пола на бебето, тъй като желаят да е изненада както за тях самите, кака и за цялото й семейство.

Нямам самообладание да му видя личицето, да го усетя и прегърна. Планирам да родя в Кипър и да остана там доколкото ми е належащо и когато съм подготвена ще се върна на сцената.

За присъединяване си в Капките показа, че й тежи последното място, усеща се недооценена и в случай че зависи единствено от феновете нямаше да е в дъното на класацията.

 

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР