Кадри Нова ТВ и снимки ФБГолямата наша актриса Марта Вачкова

...
Кадри Нова ТВ и снимки ФБГолямата наша актриса Марта Вачкова
Коментари Харесай

Марта Вачкова: Обожавах баща си

Кадри Нова ТВ и фотоси ФБ

Голямата наша актриса Марта Вачкова с доста горест си спомни за татко си Григор Вачков, който губи когато е едвам на 20 години и споделя, че той доста й липсва. Въпреки, че той беше доста обичан артист, тя съумя да откри мястото си в тази специалност и не остана в сянката му.



„ Татко беше доста почтен и добър човек. Имаше огромно сърце, огромна душа. Грижовен, безрезервен, правилен другар. Най-добрият човек, когато познавам ”, показа Вачкова за татко си, който си отиде прекомерно млад, едвам на 48 години.



На въпрос по кое време е схванала, че актьорството е нейният професионален път, описа:

„ Не смеех да си го призная години. Като дребна желаех да стана балерина, оперна певица. Баща ми, сякаш си отиде, с цел да направи място на мен да се потвърдя. Другата причина, може би бе, с цел да станем по-близки с мама. Преди се карахме постоянно, само че към този момент сме в доста положителни връзки ”.

Мечтата на Григор Вачков е била Марта да стане доктор и може би по тази причина и тя изигра тази запаметяваща роля като здравната сестра Жекова в „ Откраднат живот “.



В нощта против 12 март 1980 година Григор Вачков получава тежък инсулт и е закаран в Правителствената болница. На 18 март издъхва, без да пристигна в схващане. Вачков остава един от най-обичаните български артисти и до ден сегашен, откакто взе участие в 44 български кино лентата.



Относно връзката й с Владо Пенев, актрисата бе безапелационна, че е късметлийка.



„ За всичко се поучавам с него. Не знам какво щях да върша, в случай че не беше до мен ”, сподели още Марта Вачкова. „ Искам да понижи темпото, да не работи толкоз доста към този момент. И му поисквам да изгледа всички опери на света, той доста обича класическата музика. “



Щастливка е Марта, постоянно заобиколена от доста и правилни другари и няма по какъв начин друго да е за тази постоянно усмихната и положителна дама.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР