Кадри Нова ТВДетето чудо“ в новият сезон на Хелс китчън

...
Кадри Нова ТВДетето чудо“ в новият сезон на Хелс китчън
Коментари Харесай

Симона се размечта за черна куртка в Хелс китчън

Кадри Нова ТВ

„ Детето знамение “ в новият сезон на Хелс китчън се обрисува Симона от село Любча. Както сподели и началник Ангелов получава дежавю с появяването й, откакто в сезон пет съумя да направи готвач най-малката и неопитната Цвети.

Много хора намират прилики сред двете, най-много в искреността и чистотата, с която показват себе си.
Нападнаха Симона още с влизането й поради външния тип, само че тя демонстрира и какво се крие вътре в нея.


Мони Бонбони, обърна се към нея началник Ангелов.

Здравейте началник, бе отговорът.

Да, за доста години! Ами напрегната съм, пробвам да направя яйца за бургера, обаче котлона не желае да се включи и по този начин. Вие по какъв начин сте началник?

Я ела. Хелс китчън, по този начин ли си го представяш?

По-зле началник, постоянно може и по-зле. Проблемът беше организацията, тъй като ние преди да стартираме се организирахме по различен метод, просто внезапно стана „ взрив “, тъй като примерно вие ме сложихте на друга позиция и аз не зная какво да върша. Стоя и запитвам някой и той не знае какво да прави.

Трябваше да изгледаш сезоните до момента и да видиш, че играчите не си редят сами позициите, изясни началник Ангелов. Обаче ти реши, че може да се наредят нещата и да направя изключение тази година. Верно ли си подобен оптимист?

Аз съм тъкмо един оптимист, изясни Мони в следствие. Освен, когато не съм се наспала, тогава съм черноглед и реалист, само че няма значение. В 99% от времето си съм черноглед, ааа оптимист, извинете, обърках се.



Не разчитай на шанса, приземи я началник Ангелов. Дошла си тук, с цел да докажеш на себе си, на околните ти и на мен, че можеш повече, че можеш да учиш бързо и ти давам обещание, че по всяко време момента, в който ще си тръгнеш, ще си научила много.

Надявам се най-малко шефе да съм взела черната престилка като съм си тръгнала. Това ми е задачата началник.

Ти в действителност си огромен оптимист. Не можеш да си запалиш котлона, а очакваш да вземеш черна куртка.

Представяте ли си? На първото готвене възпламенявам котлона, на последното си потеглям с черна куртка. Бихте ли се гордял с мен началник?

Не си представям, само че бих се гордял.

И изясни прекарванията си най-просто:

Хора, ужасно е да го гледате по малкия екран като изкрещи „ газ “, само че да го видите на 2 мм от вас и да го чуете е още по-страшно.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР