кадри Нова телевизияВездесъщата звезда на Нова телевизия Гала се скара

...
кадри Нова телевизияВездесъщата звезда на Нова телевизия Гала се скара
Коментари Харесай

Гала коментира клюките за себе си: Преди все ме изкарваха бременна, сега – просто дебела

кадри Нова телевизия

Вездесъщата звезда на Нова телевизия Гала се скара на панелистите си, тъй като шегите им с нейната козметична линия взеха да стават прекомерни. Помощниците на водещата на „ На кафе “ постоянно загатват другите кремове и балсами, които носят името ѝ. Постепенно обаче те почнаха да приказват за тях все по-иронично и леко да се присмиват на опита на шефката си да стане козметичен магнат.



„ Стига! “, това извика Гала на Албена Танева, откакто тя стана следващата от екипа, която пусна шегичка по тематиката. Чаровната щерка на телевизионната легенда Иво Танев от дълго време има своя графа в „ На кафе “, само че е доста евентуално да вземе вакантното място на панела, който се оголи след прехвърлянето на Ромина Тасевска в „ Съдебен спор “.


Албена давала кърмата си за лекарство на други хора
Въпреки че беше в положително и свежо въодушевление, Гала хвърли лек укор и към екипа зад кадър, който сортира тематиките в предаването. Изведнъж в „ На кафе “ се върнаха тематики като потреблението на кърмата като лек за разнообразни заболявания. Заради сходни сюжети Гала беше атакувана остро преди години, когато в предаването ѝ се обсъждаха много противоречиви практики, като да вземем за пример уринотерапията.

Именно Албена отвори тематиката за кърмата и показа, че тя е полагала освен на себе си, а и на други хора със личното си майчино мляко. Поводът за тези откровения бяха признанията на Серина Уилямс, че правила същото и по този начин се справяла с кожни проблеми.



Преди това пък в предаването се говореше за това, какъв брой е гадно на една жена да се честити бременността, когато тя в действителност е просто напълняла.



„ Абе други тематики с изключение на бременност и кърма няма ли? “, сопна се Гала, откакто усети, че отново може да си навлече гнева на феновете.

Водещата обаче не пропусна да спомене, че и за нея се е носил слух, че е бременна.

„ Преди говореха, че съм бременна, в този момент съм си просто дебела “, сподели леко троснато Гала, на която от дълго време ѝ е писнало да се ядове от сходни мнения и злословия за себе си.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР