кадри Нова телевизияВеликата българска шампионка по стрелба Мария Гроздева ще

...
кадри Нова телевизияВеликата българска шампионка по стрелба Мария Гроздева ще
Коментари Харесай

Гроздева за Мария Бакалова и сина ѝ: Валери се притеснява от медийния интерес

кадри Нова телевизия

Великата българска шампионка по пукотевица Мария Гроздева ще посрещне като посетител за коледа с изключение на сина си Валери и неговата звездна половинка Мария Бакалова. Фамилията на най-голямата ни олимпийка и мъжа ѝ Валери Григоров чакат Валери-младши и холивудската актриса да дойдат непосредствено от фотосите на филм. Това се разбра от изявление на Гроздева с Деси Банова-Плевнелиева за Нова телевизия.



Олимпийската шампионка показа, че нея персонално не я тормози големия медиен интерес към връзката на сина ѝ и първата българска актриса, номинирана за “Оскар ”.

“Валери малко се притеснява… Хубава, млада двойка – дано да пишат. Важното е да се обичат и да са дружно ”, разяснява евентуалната свекърва на Мария Бакарлова.



Самата Гроздева пък описа, че доста пъти с мъжа ѝ, който е и неин треньор, са се питали какво ли биха правили, в случай че не се бяха срещнали. Според нея спортната ѝ кариера надали би била толкоз сполучлива без него.



“Дори половин ден да не сме дружно, започваме да си липсваме ”, това призна Гроздева за близостта със брачна половинка ѝ.



Шампионката приказва намерено и за борбата ѝ с онкологично заболяване. Тя призна, че като чула диагнозата не рухнала по-скоро от неведение и от убеждението, че този вид рак не е толкоз гибелен. “След това лекарят ми сподели, че да съм се забавила и с един месец да отида на обзор, е щяло да се популяризира в цялото ми тяло. “Господ те обича, Мария ”, това ми сподели лекарят ”, описа Гроздева. Тя беше безапелационна, че е извънредно време българите да придобият навика да вървят на профилактични прегледи постоянно.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР