кадри Нова телевизияУчастието на Красимир Дунев в Игри на волята“

...
кадри Нова телевизияУчастието на Красимир Дунев в Игри на волята“
Коментари Харесай

Гала напомни на България защо трябва да почитаме Дунев въпреки „Игри на волята“

кадри Нова телевизия

Участието на Красимир Дунев в „ Игри на волята “ остави много смесени усеща у феновете. Според някои олимпийският вицешампион и началник на федерацията по спортна гимнастика е сринал престижа си в риалитито. Някои негови дейности и думи в действителност показаха огромният ни гимнастик в много негативна светлина, изключително за тези, които не помнят върховете му в спорта.



Гала се постара да напомни за какво даже и на сме харесали Дунев в най-гледаното телевизионно съревнование, отново му изискуем почитание и респект. При гостуването на Краси и щерка му Никол в „ На кафе “ тя излъчи цялото му комбиниране на висилка от олимпиадата. Звездата на Нова телевизия призна, че се е просълзила, като е докоснала до най-скъпото сребро в спорта.



„ Тогава за пръв път изпълних 6 прелитания “, напомни Краси Дунев за достижението си, което ще остане вечно в историята на спорта ни, а и на международната спортна гимнастика.



Гала призна също, че е плакала и на късите срещи и раздели на Никол и татко ѝ в „ Игрите “. Разделени първоначално, те по този начин и не се събраха, като дъщерята остана до края на най-гадната територия на риалитото – Чистилището. Никол описа, че към този момент прави оценка и това като високо достижение, въпреки че по този начин и не влезе публично в действителната непревара.
Никол желае да живее в Съединени американски щати


„ Беше непоносимо, само че излязох пораснала. Вече нищо не може да ме бутне “, безапелационна беше тя.

„ Какво ли не вършим за децата си… “, въздъхна полуфиналистът в „ Игри на волята “ Краси Дунев, който в никакъв случай не е крил, че е влезнал в предаването единствено с цел да може да помогне на щерка си да сбъдне една своя фантазия.



Изненадващо или не, Никол съобщи на Гала, че съжалява, че не живее в Съединени американски щати, където е родена. Вероятно за това, че избира Америка пред България, има отношение и големия хейт, който се изля по нея по време на „ Игри на волята “. Никол зяви, че към този момент е по-добре, откакто обидите за килограмите ѝ са я докарали съвсем до меланхолия.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР