кадри Нова телевизияМартин Елвиса натри носовете на всички, след като

...
кадри Нова телевизияМартин Елвиса натри носовете на всички, след като
Коментари Харесай

Виолета помете Мартин в Игри на волята

кадри Нова телевизия

Мартин Елвиса натри носовете на всички, откакто би останалите финалисти в първата борба в последната фаза на “Игри на волята ”. В игра за памет той не даде късмет на никого и завоюва имунитет. Това, несъмнено, дефинитивно сплоти останалите 7 финалисти против него, само че сега никой не може да направи нищо. С успеха си милионерът лиши опцията да бъде номиниран.



По-интересна беше обаче играта на различен финалист – любимецът Иван Рълев. Той и Виолета се издъниха по едно и също време в главната игра и трябваше да играят продължение, с цел да се дефинира кой от двамата ще бъде първия номиниран за елиминация.



Тук Рълев направи нещо ненадейно, а съгласно някои даже и непочтено. Той игра симулативно и преднамерено обърка поредицата картинки, с цел да отиде той на елиминация.
Рълев се прецака непринудено, с цел да избави Виолета
С това свое решение посоченият за победител се оказа в единствената допустима обстановка, в която ще му се наложи да се бие за оцеляване. Както е известно, той има не един, а два амулета, които го избавят от номиниране от останалите финалисти.



Рълев обаче избра да избави “куция кон ” Виолета, която в действителност върви мъчно и сигурно ще отпадне пред който и да се изправи. Единственото преимущество, което Иван има, е това, че Денислава и Виолета като майка и щерка, които постоянно ще гласоподават дружно, той на процедура има опцията да си поръча съперника.



“Кажи кой искаш и ти го изпращам ”, съобщи непосредствено Виолета, която внезапно стана финалиста с най-вече власт. Тя обаче беше просто гневна, че не може да номинира Мартин, като в един миг дори го назова пред щерка си “гадняр ”, “глупак ” и “лицемерно л***о ”. Продукцията дори не си направи труда да цензурира думата.



На Елвиса обаче въобще не му пука от беснеещата Виолета. Той очебийно безочливо се изкефи самичък успеха пред останалите. Освен това стана ясно, че ще се опита да сътвори нова коалиция с Мастагарков и Дунев. Те най-накрая осъзнаха, че след Мартин, те ще са идващите цели на всемогъщата Вили.



Най-вероятно таман олипиецът ще бъде идната ѝ жертва.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР