кадри Нова телевизия, YouTube/След игритеТези 100 000 лева не стигат

...
кадри Нова телевизия, YouTube/След игритеТези 100 000 лева не стигат
Коментари Харесай

Победителят Рълев се подигра с “Игри на волята”: 100 000 лева не стигат за нищо

кадри Нова телевизия, YouTube/След игрите

Тези 100 000 лв. не стигат за нищо, това съобщи за премията, която завоюва в “Игри на волята ” спечелилият в петия сезон на риалитито Иван Рълев. Той беше безапелационен, че сумата не е задоволителна с цел да си направи лична зъботехническа лаборатория, каквато е професионалната му фантазия.



Рълев внесе уточнението, че към този момент има такава, само че тя не е правена с парите от премията, а със средства на татко му. Шампионът показа в подкаста “След игрите ”, че не инцидентно е посветил последната победа на него, тъй като той постоянно е подкрепял упоритостите му.



Победителят сподели също, че сигурно няма да си купи със 100-те бона скъпа кола, въпреки че харесва бързите немски коли. Той по-скоро ще ги влага в парцел, който да му обезпечи умерено бъдеще.
Рълев и Денислава били любовници, само че се скарали
Рълев откровено изясни каква е обстановката му в любовния живот, който стана обект на публичен интерес. С някогашната му другарка, с която имаше прочувствена среща преди финала, по този начин и не са се събрали. За сметка на това сред него и Денислава от “Игрите ” в действителност са избухнали пристрастености.



“То не пита ”, това отговори Иван Рълев на въпрос по какъв начин в цялото напрежение и бедност в предаването се раждат сантиментални усеща. Победителят обаче призна, че нещата с Дени се разпадат, тъй като и двамата са огромни егоисти. По-рано в същия подкаст дъщерята на Виолета твърдо съобщи, че нещата с Рълев са завършили. А какво споделила майката на Дени за връзката им? Вили просто отбелязала, че “два остри камъка не мелят брашно ” и планувала раздялата им, само че не си развалила чудесните връзки с Иван.



Рълев внесе и още едно конкретизиране по изказванието, че е “оправя усмивките на звездите ”. Той удостовери, че има известни клиенти, като да вземем за пример Иван Христов от дуото водещи и продуценти Иван и Андрей. Зъботехниците обаче не контактуват директно с клиентите, а единствено посредством зъболекарите, тъй че той не познава никой от звездите, чиито протези е правил.



Победителят в “Игри на волята ” беше безапелационен, че най-яркият облик в последния сезон е Гатьо и съжали, че не са играли в една коалиция с Крум. Рълев беше песимистичен дали би влезнал за повторно в играта дружно с другите звезди на предаването, тъй като сега е съсредоточен върху бизнеса си и няма опция да го зареже още веднъж за три месеца.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР