Кадри: Нова телевизияСтрахотно се представи в Черешката на тортата бившата

...
Кадри: Нова телевизияСтрахотно се представи в Черешката на тортата бившата
Коментари Харесай

Шеф Манчев във възторг от гимнастичка в Черешката

Кадри: " Нова телевизия "

Страхотно се показа в " Черешката на тортата " някогашната националка по художествена гимнастика и сегашен помощник-треньор на ансамбъла Михаела Маевска. Тя посрещна в своя дом певицата Мила Роберт, журналистката Анна-Мария Конова, мистър България за 2021 година Виктор Русинов и артиста и артист Владо Михайлов.



Красивата прелест заложи на ливанската кухня и сготви толкоз добре, че началник Иван Манчев не откри нито една забележка в представянето й.

В началото на епизода тя сподели медала си от олимпиадата в Рио де Жанейро от 2016 година, както и имитация на златното отличие, извоювано от нейните състезателки в Токио.



Маевска приготви за своите посетители чорба, салата, няколко разнообразни разядки, главно и два типа десерт, единият от които брауни. Направи и арабска питка.

" Реших да се спра на ливанска кухня, тъй като в последно време доста я одобрявам. Не бях готвила до момента такива неща, само че мисля, че иска ми се получи добре и се надявам на гостите да им хареса. Бях ходила в Дубай на странствуване и ядох единствено ливанска храна ", показа тя.



После описа, че по време на кариерата си не е имала в никакъв случай проблем с килограмите си, което бе посрещнато от началник Манчев с думите, казани с усмивка, че той пък от дребен все е имал борба с килограмите.

След това той я похвали, че доста добре се оправя с приготвянето на ливанските гозби. " Няма по какъв начин и една забележка да ти направя. Направи всичко по най-хубавия метод. Дебютът ти в " Черешката " беше съвършен. Шампионът си е първенец. Пожелавам ти да отидеш в Ливан на място да опиташ от кухнята им ", сподели усещания началник Манчев.



Маевска посрещна гостите си със " златно " просеко, защото била " златно " момиче. По време на яденето им извади ливанска ракия, която е 70 градуса и се подготвя 1 към 7. Накрая им подари по една книга за " златните " девойки, както и разнообразни уреди, употребени от ансамбъла по художествена гимнастика.

Накрая грацията получи заслужени оценки 10 от всички свои посетители.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР