Кадри: Нова телевизия“Предаването за готварски умения Хелс китчън продължава да

...
Кадри: Нова телевизия“Предаването за готварски умения Хелс китчън продължава да
Коментари Харесай

Зрители бесни на шеф Ангелов заради Теодор: Голяма грешка, а мама и Асенчо стоят

Кадри: „ Нова телевизия “

Предаването за готварски умения Хелс китчън продължава да провокира все по-голям зрителски интерес у нас. То се излъчва три пъти в седмицата в прайм тайма на „ Нова телевизия “, а пристрастеностите в кухнята на началник Виктор Ангелов вълнуват огромна част от аудиторията.



Снощи продукцията се раздели с цели двама участници. И до момента в който самооттеглянето на Деси Банова-Плевнелиева може да бъде разбрано, той като е по нейно предпочитание, то надалеч по-зле признато от публиката бе отстраняването на Теодор. Той бе номиниран от синия тим дружно с Клавдия. Причината да го „ отнесе “ бе, че не се е справил при приготвянето на вечерята. Шеф Ангелов реши да уточни вратата точно на Теодор и по този начин предаването за него завърши.



„ Теодор, до предходната седмица беше един от любимците. Още на старта съумя да строиш сините в две редици. Червените ги беше боязън от теб. Доказа се като лидер и като готвач. Какво става с теб, момче? “, го попита шефът, а участникът отговори: „ Всеки има неприятни дни, началник “. „ Апатия, неточности, примирие, не виждам оня възторг. Не виждам предходното ти самочувствие. Не виждам моя Теодор. Къде е? Сваляй куртката. Участието ти в Hell`s Kitchen завърши! “, сподели на собствен ред Ангелов.



„ Нямате право на неприятни дни, нямате право да се отпускате. Състезанието е в разгара си. 100 000 лв. са на масата. Всеки ден чакам да давате максимума от себе си. Иначе там е вратата “,добави топ готвачът.

Голяма част от почитателите на страницата на Хелс Китчън във фейсбук не са съгласни с решението на началник Ангелов. Според тях Теодор е добър готвач, а преди него е трябвало да си тръгнат други хора.



Ето какво гласят част от мненията в обществената мрежа:
„ Голяма неточност!Отиде си добър готвач,а мама и Асенчо още ще ни късат нервите “.

„ Всичко е измислено,кой по кое време да си отиде.С него няма конспирация,а Асен и Клавдия все с някого спорят или се карат.

„ Малее, доста сте зле,как може да изгоните човек,който доста повече заслужава да остане от всички други. Нямам думи “.



„ Голяма неточност, той беше единственият от синята кухня, който готвеше хубаво и не правеше циркаджийски осъществявания. Беше ми любимец за край! “

„ Според мен Теодор беше най – положителния в този тим! Уравновесен, с положителни презентации, не лети във въздуха! Жалко! “

„ Огромна неточност, не той трябваше да бъде изпъден!!!! Теодор си беше доста добър готвач, не хвърчи във въздуха! Много хора има, които трябваше да бъдат изгонени преди него. Асен или майка му, да вземем за пример. Много тъпо, както постоянно един добър готвач си потегли поради различен. “



„ Асен и Клавдия трябваше да напуснат….. “

„ Грешка съгласно мен. Мама Клавдия,няма място там “.

„ Половината участници трябваше да изгони преди него, доста слаб сезон “.

„ Жалко, изгони един от най- положителните си готвачи, балансиран и обещаващ, а остави мама и синчето да вършат сеир…. “



„ Майката да си хваща синчето за ръка, и да си отиват. Не ги претърпявам!!! “

„ На Клавдия мястото и не е там. Защо въобще още е в предаването? “

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР