Кадри: Нова телевизия“: Керана от Капките порази като мълния Мон

...
Кадри: Нова телевизия“: Керана от Капките порази като мълния Мон
Коментари Харесай

Керана от Капките порази като мълния Мон Дьо като му каза коя е майка й

Кадри: „ Нова телевизия “: Керана от Капките порази като гръмотевица Мон Дьо като му сподели коя е майка й

Мариян Станков-Мон Дьо от години е измежду най-популярните всемирски публицисти, а интервютата му в „ Нова телевизия “ съвсем постоянно докарват до сълзи събеседниците му. Причината е, че той постоянно е доста добре квалифициран за всичко протичащо се към тях и с въпросите си съумява да „ бръкне “ в най-дълбоките места на сърцата им.



Този път обаче Станков не знаеше нещо доста значимо за дамата, която интервюира – певицата Керана. Тя нашумя в последните години с групата си „ Керана и космонавтите “. В момента 30-годишната изпълнителка, чието същинско име е Юлия Йорданова, прави възторг с представянето си в предаването „ Като две капки вода “, където се оправи прелестно с множеството от падналите й се от бутона на шанса облици.



„ Кой съгласно теб заслужава да стои на стената на славата в България тези дни? “, попита я в един миг от изявлението Мон Дьо.

„ Майка ми! Не знам дали си спомняте една обстановка, когато едно момиче го удари гръм и беше избавено от една жена. Тази жена е майка ми “, сподели Керана, припомняйки случая от предишното лято в Приморско.

Тогава изумената от гръмотевица бе на 18 години, а от хотел наоколо се отзовава жена, която преди да се обади на 112 й прави сърдечен масаж, с което избавя живота й.



„ Така ли? Това е майка ти? “, прелестно се изненада водещият.

„ Да, това е майка ми “, отговори с усмивка Керана.



В този миг от изявлението по „ Нова “ потеглиха фрагменти от прегръдката сред избавената и спасителката в болничното заведение. „ Теодора, ще се пребориш поради мен “, й споделя Снежана Йорданова.
„ Аз бях доста сюрпризирана какъв брой шокирани бяха хората и по какъв начин това беше станало вест “, учудено сподели Керана.


„ Новина е тъй като е нещо положително. Защото рядко в днешните времена даваме истории за хора, които оказват помощ на други хора. Обикновено приказваме за неприятната страна на хората “, изясни Мариян Станков.



„ Разберете, мен майка ми ме е възпитала. Аз цялостен живот съм я гледала да прави такива неща. И че това е станало в този момент обществено, не значи, че не е имало ужасно доста други такива обстановки преди в живота и аз съм го приела това за норма. За мен не е изненадващо. Тя ми се обади и споделя: „ Тук знаеш ли какво стана – падна гръм и аз спасих една жена “. Аз й крещя: „ Как по този начин е паднал гръм? “ Аз не бях шокирана, че майка ми е избавила човек. Аз съм я виждала да го прави доста пъти. Дядо ми и друга хора, които са били към нас, тя постоянно е реагирала невъзмутимо в стресови обстановки. И се сюрпризирам, че е паднал гръм, а не че е избавила човешки живот, тъй като това е норма. И още нещо, за което съм й доста признателна, е, че аз не знаех, че съществува неравноправие сред мъже и дами. Много късно го разбрах в живота си. Тя ме е предпазвала от това нещо. Аз съм виждала не мъж, не жена, а просто майка си – един човек, който се оправя наедно с всички останали. Да, моите родители са разграничени. Трябваа да кажа също и за татко ми. Той е превъзходен. Той ме е научил на ужасно доста неща “, сподели Керана.



Понататък в изявлението тя разкри, че доста пъти се е влюбвала в живота си, само че сега няма мъж до себе си. „ Аз постоянно съм била доста сантиментална по натура. Но може би това моето сводолюбие ми е пречило за тази идея за обич, която имаме “, показа певицата.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР