Кадри: Нова телевизияИзключително инфарктна ситуация се разигра в Хелс китчън.

...
Кадри: Нова телевизияИзключително инфарктна ситуация се разигра в Хелс китчън.
Коментари Харесай

Крясъци, плач и неочакван изход на чутовния скандал в Хелс Китчън

Кадри: " Нова телевизия "

Изключително инфарктна обстановка се разигра в " Хелс китчън ". Тя не е обвързвана с готвене, а с ревнивост и включва Димитър Красенов, обичаната му Симона Манолова и Ивайло Нинов. В снощния епизод бе излъчено по какъв начин 32-годишният готвач от Дългопол ревнува 12 години по-младата от него дама от варненеца.



Двамата мъже си размениха доста обиди, а пред камерите Нинов разкри, че едвам си сдържа нервите да не направи някоя нелепост, да му удари " няколко ножки " и призна, че е лежал в пандиза за " такива работи ". Епизодът приключи с оповестяване на изключителна обстановка, поради която всички готвачи бяха привикани от кухнята в населяваната от тях всекидневна.



В анонса за днешния епизод бе показан Нинов с куфарите и се очакваше той да напусне. Варненецът изрази точно такова предпочитание довечера и потегли да си върви, с цел да не направи някоя нелепост.

Останалите участници обаче изрично възроптаха против решението му. Тонът в стаята се увеличи до небесата, а с изключение на крясъците някои стигнаха и до плач.



" Не желая да върша нелепости, парадокс ", стартира Нинов, който седна на куфара си, до момента в който другите го призоваваха да не си върви.



" Какви нелепости да правиш? ", го попита Димитър, а той отвърна: " Не желая да се нервирам с теб ".

" Е, нали приключихме? ", продължи дългополецът, след което чу: " Не, не сме ".



Нинов показа, че чул по какъв начин някой споделил на Димитър, че заглеждал Симона от ден първи, като отхвърли изрично да е по този начин. Снощи той разкри, че има доста красива жена до себе си, както и дете.

Тук се включи и 20-годишната занимание готвачка от Смолян: " Абе, хора, безусловно поради него аз излизам отговорна. Вие ненормални ли сте? "



Завършилата " Кордон Бльо " Никол също се намеси. Тя стана и замери Нинов, казвайки му: " Тук сме в кулинарно предаване, няма да си вървиш. Място за любовни драми има отвън това предаване. Тук си пристигнал да готвиш ".

Напрежението сред двамата мачовци продължи:

Димитър: " Виж по какъв начин ме гледаш в този момент ".



Нинов: " Гледам те, тъй като ето чуваш, че няма нищо такова ".

Симона: " Абе вие сте ненормални. Аз не мога да схвана по какъв начин може да сте на по 30-40 години и да сте толкоз психологично заболели и деца! "  

Нинов: " На камерите се видя през вчерашния ден, че ти се оправдавам. Два пъти пристигнах ". 



Димитър: " Това е елементарно да си тръгнеш, не бъди дете. Остани и се бори. Ние сме се разбрали, за какво би трябвало да правиш детски номера? Това е детско, отказваш се ".

Нинов: " Детско е, че не желая да се карам с някой и не желая да върша проблеми? "

Димитър: " Нали сложихме точка по въпроса? "

Нинов: " Аз пристигнах през вчерашния ден като пич. Казвам го пред всички. Аз не съм имал към никой нищо. И към тебе. Два пъти на крайник ти пристигам. Аз не желая, брат, да лежа по затвори, да се карам тука, да се удрям, да върша някакви сеири. Дошъл съм при тебе два пъти. Ти ми казваш, че съм двуличник. Аз в случай че съм двуличник няма да дойда да се схвана. Аз съм мъж, не съм като теб, не наскърбявам. Ходя право в очите, не съм двуличник ".

Симона: " Те са се побъркали и двамата. Побъркани са ".



Манолова съвсем се разплака от нервната обстановка, а Стефани не съумя да се сдържи и избухна в рев. Малко по-късно софийската сладкарка потегли да пази Нивов и скочи на Димитър с думите, че не го харесват мъжете, тъй като е единственият в женския тим. " Държи се като мъж, има държание на мъж, подвига ни душeвността, играе в женския тим, където е единствения мъж. Ти сега вместо да дадеш задна, си мислиш, че някой желае да ти вземе дамата. Никой няма да ти я вземе. Провокираш го ", безапелационна бе Стефани.

Димитър пък й сподели, че е истерична и че никой в къщата не я харесва, на което софиянката отвърна: " Знам, само че не ми пука. Аз си имам извън благополучен живот - деца, мъж до себе си, другари. Да седна да плача ли? "



В последна сметка вместо да си тръгне, Нинов нахлузи още веднъж алената си престилка и продължи присъединяване си в предаването.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР