кадри: Нова телевизия, Фейсбук/novini.bgВсяка една съпротива срещу мерките означава от

...
кадри: Нова телевизия, Фейсбук/novini.bgВсяка една съпротива срещу мерките означава от
Коментари Харесай

Бойко Рашков: Алибегов е против правителството, върши политическа дейност

кадри: Нова телевизия, Фейсбук/novini.bg

Всяка една опозиция против ограниченията значи от страна на Ричард Алибегов и неговата организация, че той е срещу държавното управление. Това заяви вътрешен министър Бойко Рашков, представен от news.bg.

По думите му Алибегов прави политическа активност, обвързвана с ГЕРБ и води целенасочена политика против служебното държавно управление.

" Мерките са подобаващи за равнището на болестта в нашата страна и несъмнено всички би трябвало да се съгласим, че не може да не се вземат каквито и да било ограничения, в каквато тенденция ми се коства, че този човек, представител на бизнеса, тласка страната ", посочи Рашков.

Наши сътрудници дават образец със западни страни, където доста от дълго време нощните заведения работят единствено с клиенти, които има доказателства, че са имунизирани, означи министърът. Аз се запитвам в задачата - по този начин ли е у нас? Всички знаем, че не по този начин, уточни Рашков.

Той има информация, че индивидът, който е задържан пред нощно заведение в Благоевград, откакто е трезвен е написал опрощение в полицейското ръководство.

Рашков е уверен, че органите на Министерство на вътрешните работи в Благоевград не са създали нещо, което в прорез със закона.

Ако някои оспорва ограниченията, може да потърси отбрана от съда. Не можем на всички места да следим всяко едно деяние на всеки един човек дали съблюдава ограниченията срещу коронавирус. " Мисля, че подобен надзор би трябвало да има. Представете си, в случай че няма ограничения дали този човек, който с дългата коса ще понесе каквато и да е отговорност, в случай че на следващия ден ние се окажем на 15-20% заразяемост у нас на денонощие ", ядоса се Бойко Рашков.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР