Кадри: Нова телевизияДнес решихме да обявим война на всички рецидивисти

...
Кадри: Нова телевизияДнес решихме да обявим война на всички рецидивисти
Коментари Харесай

Кирил Петков и Бойко Рашков обявиха война на рецидивистите зад волана

Кадри: " Нова телевизия "

" Днес взехме решение да обявим война на всички рецидивисти зад кормилото, изключително на тези, които карат под въздействието на наркотични субстанции ". Това разгласи преди малко министър председателят в оставка Кирил Петков, който даде ексклузивен брифинг дружно с вътрешния министър Бойко Рашков, както и останали чиновници на реда.

" От довечера стартира огромна национална акция против шофиране под въздействието на наркотични субстанции. Трагедията през вчерашния ден, сходно на нещастието с Милен Цветков, сне дължи на шофиране след приложимост на наркотични субстанции. Никой не би трябвало да е над закона в България ", сподели Петков.



Бойко Рашков разгласи, че ще създадат всичко допустимо да стигнат до всеки отговорен за злополуката със гибелта на две млади девойки. " Този човек е без удостоверение за ръководство от 2005 година До ден-днешен той е управлявал разнообразни транспортни средства, без да има право на това. През изтеклите 16 години той е имал опция да се яви на изпит, само че той не го е направил. Той се е постарал да получи шофьорска брошура от Швейцария, за което ние след инспекция на персоналните данни се оказа, е швейцарската конфедерация не е издавал подобен документ на това лице. С този документ се е представял на няколко инспекции, след една от които е избягал и този документ е останал в ръцете на полицейските чиновници. Имаме подозрения дали някои от полицейските чиновници са изпълнявали своите отговорности по закон и не са се влияли от нещо друго, което да ги е стимулирало да не вземат ограниченията, които законът планува във връзка с сходни водачи. Днес с моя заповед съм разпоредил на инспектората да предприеме инспекции за разлини случаи, в които Семерджиев е спиран и да установим какво отношение е взето ", изясни Рашков.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР