Кадри: Мира Добрева, ИнстаграмТелевизионната водеща Мира Добрева се оказа уникален

...
Кадри: Мира Добрева, ИнстаграмТелевизионната водеща Мира Добрева се оказа уникален
Коментари Харесай

Мира Добрева се оказа уникален рибар

Кадри: Мира Добрева, Инстаграм

Телевизионната водеща Мира Добрева се оказа неповторим риболовец. Тя разгласява клипче в обществените мрежи, на което изважда няколко риби от водата в околност Падалото край Смолян.
„ В Родопите където и да топнеш има улов. И където и да погледнеш има панорама “, споделя тя до момента в който демонстрира сериозния улов.
„ Не ти трябват скъпи облекла, нито доста пари. Само здраве и другари! Пожелавам го на всички! “, написа Добрева към фрагментите, които провокираха възторг от лайкове и мнения.
„ Браво прелестна сте Мира “, „ Кълве викаш “, „ По красива панорама от теб Мира няма! “, „ Много ми е забавно по какъв начин ги улови? Със усмивка очевидно “, „ Би ли споделила местоположението на това местенце? Бих го посетил:) “, „ Браво за сполучливия лов на риба “, Красовелки “, са единствено част от мненията на почитателите й в Инстаграм.

Навършилата напълно скоро 50 години Добрева е в заслужена отмора, само че при започване на септември се чака още веднъж да се появи в ефира на Българска национална телевизия, водейки предаването „ Отблизо с Мира “ в неделите.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР