Кадри Любословие.бгСДВР даде извънреден брифинг за протеста, обявен за днес

...
Кадри Любословие.бгСДВР даде извънреден брифинг за протеста, обявен за днес
Коментари Харесай

СДВР: Лоши хора искат нещо да се случи

Кадри Любословие.бг

Столична дирекция на вътрешните работи даде ексклузивен брифинг за митинга, разгласен за през днешния ден като " Велико национално въстание " 2 и за откритите малко по-рано запалителни течности в региона към Триъгълника на властта. Има 3 публични мероприятия, които протичат обикновено, само че част от ораторите на трибуната спекулират с дейностите на Министерство на вътрешните работи на КПП-та, написа

Има 6 арестувани - 3 със неразрешени предмети, 1 без персонална карта. Щателно прегърсихме Градската градина - намерихме над 200 камъни на купчини струпани... стъклени шишета. 10 л туба с течност в шубрак и 9 бр. 0.5 л шишета с течност. Пръти и др рискови предмети, съобщи Тони Тодоров от охранителна полиция в Столична дирекция на вътрешните работи.

" Нямаме концепция от кой и с каква цел са оставени. Прави се оглед. Тече следствие. Най-вероятно неприятни хора желаят нещо да се случи. Подобно при футболни агитки към спортни уреди са намирани сходни материали. 
С цел да не се позволяват провокатори са построени проверовъчни пунктове. Част от арестуваните със неразрешени предмети са арестувани, тъй като са отказали да оставят или да предадат предметите на контролно-пропусквателен пункт ", добави той.

 



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР