Кадри: Канал 3Тежка катастрофа стана на улица Славянска в Русе

...
Кадри: Канал 3Тежка катастрофа стана на улица Славянска в Русе
Коментари Харесай

Тежка катастрофа на пъпа на Русе!

Кадри: Канал 3

Тежка злополука стана на улица " Славянска " в Русе през днешния ден следобяд. Инцидентът се размина без потърпевши, само че са нанесени обилни материални вреди, предава Канал 3.

Катастрофата е станала на кръстовището пред постройката на Българско речно корабоплаване. Според очевидци черен автомобил " Ауди " със силистренска регистрация се движел по улица „ Славянска “, когато подал мигач за ляв завой към улица „ Отец Паисий “. В този миг друга кола, също „ Ауди “, която се движела откъм гърба, свила вдясно, с цел да го заобиколи, само че лидерът на силистренския автомобил се отказал от маневрата и траял напред към някогашната речна гара. 



Тъй като след ремонта, улица „ Славянска ” към този момент е по-тясна, лидерът на русенската кола нямал време да реагира и се опитал да избегне удара като леко свил настрана. Изгубил надзор над автомобила, той се качил на тротоара, където отнесъл пътен знак и изкоренил едно дърво, след което се обърнал на една страна и се блъснал в паркиран автомобил. 
 



За благополучие случаят се разминал без потърпевши.

На място дойде екип на Пътна полиция, който обяснява аргументите и събитията, довели до злополуката. Изискани са и записите от видеокамерите на улица “Славянска “, с цел да се откри кой от двамата водачи е провокирал пътно-транспортното произшествие.

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР