Кадри как група мигранти прескача оградата на границата между България

...
Кадри как група мигранти прескача оградата на границата между България
Коментари Харесай

Вижте как мигранти прескачат със стълби златната ограда

Кадри по какъв начин група мигранти прескача оградата на границата сред България и Турция, употребявайки най-обикновена стълба, популяризира през днешния ден бТВ.

Оградата глътна десетки милиони - като даже не се знае какъв брой са тъкмо, защото тя бе дофинансирана неведнъж по времето на държавното управление на ГЕРБ и така наречен " патриоти ".

Източник на бТВ казва пред медията, че това не е изолиран случай. Мъжете са добре проведени, а стълбите се сглобяват на място. Към момента съвсем нищо не се знае за съответната група.

" Кадрите демонстрират взлом на границата. "

Това разяснява пред малкия екран Евгени Узунов, ръководител на Районния съд в Бургас.

„ Въпросът е политически и призовавам останалите две управляващи да създадем полемика неотложно, тъй като обстановката по границата е стряскаща. Трябва да се вземат решения по кое време да се криминализира съответно държание и кои лица да носят отговорност “, добави той.

От началото на годината в Бургаско над 1150 са откритите мигранти, минали границата, а 77 са трафикантите в кориците по делата. 28 каузи в Районния съд в Бургас са завършили с неоправдателни присъди, споделя той. 

Наглед цифрата не е малко, само че в действителност е фрапиращо незначително, на фона на обстоятелството, че в прилежащи районни съдилища - като Царево и Малко Търново дневно има десетки каузи за мигранти. Приокуратурата подписва серийно съглашения.

Клуб Z припомня, че преди време евродепутатката Елена Йончева изнесе фрапиращи данни за изцяло падналата тук-там ограда. След това Валери Симеонов от НФСБ я даде на прокуратурата за " нещо като национално изменничество ".
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР