кадри Инстаграм/Натали Трифонова, bTV: Натали Трифонова пусна снимка за много

...
кадри Инстаграм/Натали Трифонова, bTV: Натали Трифонова пусна снимка за много
Коментари Харесай

Не беше такава: Натали Трифонова пусна снимка за много пари и феновете я разсипаха

кадри Инстаграм/Натали Трифонова, bTV: Натали Трифонова пусна фотография за доста пари и почитателите я разсипаха

Натали Трифонова е най-популярната българска телевизионна звезда сега, само че и тя стартира да пробва от горчилката на славата и всеобщото боготворене. Синоптичката и водеща в bTV пусна в профила си в Инстаграм рекламна фотография с диамантени бижута, която провокира спорни мнения и даже обиди по неин адрес от личните ѝ почитатели.

Обеците и колието, които Натали популяризира са във формата на снежинки, а водещата на прогнозата за времето не пропусна да си направи смешка с това:

„ Казват, че диамантите са най-хубавите другари на девойките. Ами правилно е! Диамантените снежинки са по-хубави от снежинките, които съм пуснала на открито “, написа тя, свързвайки бижутата с априлския сняг, който валя над България.



Първите мнения за фрагмента, в който Натали наподобява по-различно от нормалния си имидж, не бяха доста ласкави:

„ Това не е твоя облик, Наталче! Прилчаш на студена и безчуствена снобка. “

„ Приличаш на Емилия преди 20 години. “

„ Твърдо не. Бъди себе си. Тогава си най-хубава. “
„ Заприлича ми на Емилия, фолкаджийката. “
Интересното в тази ситуация е, че част от почитателите на Натали акцентират приликата ѝ с певицата Емилия не като рецензия, а като комплимент. Но сигурно Натали, която въобще не е противничка на поп фолка, не е очарована от това, че я съпоставят с друга известна русокоска.



Трябва също да отбележим, че Емилия има над тройно повече почитатели от Трифонова в обществената мрежа, посредством която звездите печелят и пари. Разликата е, че кариерата на Натали занапред набира скорост, а фолк певицата към този момент е по-скоро в категорията „ класика “.



Наскоро синоптичката се престраши да направи и първия си певчески опит във воденото от нея светско предаване COOLt. Резултатът беше много противоречив, само че като се вземат поради актуалните технологии, нищо чудно да забележим Натали в скоро време и ролята на певица.


Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР