Кадри: Инстаграм МарияФолк певицата Мария пусна свои кадри в социалните

...
Кадри: Инстаграм МарияФолк певицата Мария пусна свои кадри в социалните
Коментари Харесай

Мария публикува клипче след побоя от мъжа й

Кадри: Инстаграм Мария

Фолк певицата Мария пусна свои фрагменти в обществените мрежи за първи път след новината, че е била бита от мъжа си Мирослав.

В " Инстаграм " профила си тя разгласява клипче, което да увери почитателите й, че все пак наподобява добре, написа. Това най-малко се вижда от фрагментите. Навярно тези дни Мария ще пусне и още.



Както е известно преди дни стана ясно, че брачният партньор й Мирослав Соколов е под домакински арест поради закана за ликвидиране и нанесена телесна щета. По непотвърдена информация певицата е била бита в фамилния апартамент в София във вторник. Първите думи на Мария бяха, че тя е добре и на този стадий няма да разяснява повече, само че в Instagram си разреши малко повече. 

Дни по-късно изпълнителката сподели по какъв начин наподобява след шокиращата вест. Певицата показа свое видео, на което е с очила и облечена в тъмни спортни облекла.

Въпреки че е прикрила с очила очите си, съгласно феновете си тя наподобява добре и най-малко на пръв взор без забележими следи от физическа разпра. Тепърва обаче следва певицата да показа повече за случая, написа " Блиц ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР