Кадри: ИнстаграмМалката дъщеря на Илиана Раева и Наско Сираков е

...
Кадри: ИнстаграмМалката дъщеря на Илиана Раева и Наско Сираков е
Коментари Харесай

Малката дъщеря на Наско Сираков и Илиана Раева очаква второ дете

Кадри: " Инстаграм "

Малката щерка на Илиана Раева и Наско Сираков е бременна за повторно. Тя се похвали, че със брачна половинка й Георги Коруджиев чакат още едно дете. Страхотната вест идва единствено дни,  откакто стана ясно, че и сестра й Славея е бременна, написа Блиц

Припомняме, че Виолета и Георги са щастливи родители на тригодишната си дъщеричка, носеща името на баба си - Илиана.

Виолета честити новата година на последователите си в " Инстаграм ", където направи равносметка за миналата 2019 година. Към обявата тя сподели фотография дружно с обичания си Жоро. Щастливата двойка се целува, като ясно се вижда наедрялото й коремче. 

" Изминалата година за мен, Жоро и Илиана беше паметна, изпълнена със сбъднати фантазии и незабравими моменти. Новата ще е още по-колоритна, (поне подобен е проектът!). Нямам самообладание! Обичам те, Георги! Пожелавам ни още " непланувани "  изненади, пътувания, професионални триумфи и все по този начин да продължаваш да ме караш да се дръзвам от сърце - ти и Илиана сте моето всичко ", написа Виолета, която преди четири месеца мина под венчилото и сподели заветното " да " на Георги Коруджиев. За обилната им женитба продължава да се приказва и през днешния ден.



Малко преди нея пък сестра й Славея се сгоди за приятеля си Иван Борисов. На Бъдни вечер огромната дъщеря на Илиана и Наско разкри, че също чака дете. Славея е в напреднала бременност. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР