кадри и видео: Нова твПобедителят в дебютния сезон на Като

...
кадри и видео: Нова твПобедителят в дебютния сезон на Като
Коментари Харесай

Рафи отново е победител в „Като две капки вода“

кадри и видео: Нова тв

Победителят в дебютния сезон на „ Като две капки вода “ и финалист в сезон 9 Рафи избра да се превъплъти в облика на Васил Найденов и извърши именитото парче „ Сбогом моя обич “.

Рафи, Фики, Михаела Маринова и Милица Гладнишка влязоха в решаваща борба за първото място в обичаното шоу за преобразявания



По време на огромния край четирите звезди сами определиха своите театрални облици, а последната и решаваща дума в класирането беше тази на зрителите, които избраха победителя в девети сезон на ненадминатото шоу за преобразвания. Тази вечер те присъдиха първото място на Рафи, който получи чисто нов автомобил. Почетното второ място зае миналогодишният победител Фики, а след него се подредиха Михаела и Милица.



По време на последното шоу за сезона Милица показа Дамата в бяло от кино лентата „ Великият шоумен “, а Рафи се изправи пред истинско предизвикателство с облика на великия Васил Найденов. Михаела Маринова влезе в обувките на Лара Фабиан, а Фики се опита да завоюва първото място с Елвис Пресли.



Първа на сцената във финалния епизод на „ Като две капки вода “ – All Stars излезе Софи Маринова, която се преобрази във фолк фурията Преслава и изпя хитовото ѝ парче „ Дяволско предпочитание “. " Много се веселя,че участвах в шоуто. Изкарах си ужасно с вас. Целият екип е огромна работа! ", показа певицата, която бе отличена с купата " Мис Софи International " на шоуто " Като две капки вода " и получи специфична статуетка.

Победителят в дебютния сезон на „ Като две капки вода “ и финалист в сезон 9 Рафи избра да се превъплъти в облика на Васил Найденов и извърши именитото парче „ Сбогом моя обич “. „ Преди 8 години това беше най-голямата ми сбъдната детска фантазия. Не имах вяра, че още веднъж ще изпитам това възприятие. Шоуто ми оказа помощ да изпитам усеща, които не бях изпитвал от дълго време. Да пея от балкона на дома си, беше най-голямото тестване за мен, само че посредством него си върнах вярата и упоритостта, че съм роден за сцената. Избрах българска ария за финала, а Васил Найденов е най-високата топка за мен. “ За цялостното си показване в шоуто Рафи бе отличен с купата " Мистър Карантина ".

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР