Кадри и снимки инстаграм/dimitrova_nina_world Участието на инфлуенсърите Нина и Боби,

...
Кадри и снимки инстаграм/dimitrova_nina_world Участието на инфлуенсърите Нина и Боби,
Коментари Харесай

Пиленцата от Монако съвсем не са случайни

Кадри и фотоси инстаграм/dimitrova_nina_world

Участието на инфлуенсърите Нина и Боби, по-известни като „ Пиленцата от Монако “ в „ Смени дамата “, срещна необятната аудитория по-отблизо с двамата. До скоро изявите им бяха основно в интернет пространството, където обявяват първокласния си метод на живот в чужбина.

В действителният живот те са от Пловдив, квартал Кършияка, само че за тях техен дом е Монако. Двамата се срещат преди две години и след шест месеца вършат женитба. Кум на двойката е Николай Бареков с втората си брачна половинка. Подаръкът за младоженците от кума е пътешестване до Монако и по този начин се ражда приказката за „ Пиленцата от Монако “.

В Пловдив Боби се занимава с коли импорт от Нидерландия, а Нина работи в интернационална компания. През лятото обаче е напълно друго – Нина си изкарва парите на рецепцията на сезонен хотел, а Боби Манекена е водач, като извозва известни хора от летището до хотели и нощни заведения.

На нас задачата ни е да станем милионери, а след това милиардери. Хората ни разпознават и желаят да се снимат с нас. Вече като излизаме от къщи би трябвало да сме добре облечени, спортният екип да ти е прекрасен да ни е на марка. Борислав пазари единствено в магазините на „ Филип Плейн “ в целия свят.

Представят си бъдещето в апартамент в Кан и с вила покрай тази на Филип Плейн.

След 10 години в доста разкош ще живеем, предсказа Нина. Животът е даден да се живее, а не да се работи.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР