кадри: Фейсбук/Евгени Минчев, YouTube/Barbie Life, Universal Pictures, Focus Features, Paramount

...
кадри: Фейсбук/Евгени Минчев, YouTube/Barbie Life, Universal Pictures, Focus Features, Paramount
Коментари Харесай

Евгени Минчев оплю новите американски филми: Барби е като Хачо Бояджиев от 1981

кадри: Фейсбук/Евгени Минчев, YouTube/Barbie Life, Universal Pictures, Focus Features, Paramount Pictures

ПР специалистът и водеща фигура в светския живот Евгени Минчев безусловно избухна против актуалното американско кино. Той съобщи във Facebook, че е опитам да гледа няколко нови холивудски филми, само че не е издържал нито един от тях повече от 10 минути. Минчев, който неотдавна стана част от екипа на националистическата телевизия „ Алфа “, напряко громи киното, създадено в Съединени американски щати и не пести обиди към едни от най-големите режисьори и артисти сега.

За него всички нови хитови филми на са изкуство, а най-вече културен фаст фууд. Евгени Минчев въздъхва тъжно, като съпоставя американските продукции с гениалните мостри на съветската класика, като да вземем за пример Чехов. Ето какво тъкмо показа Евгени Минчев в обществената мрежа:



" БАРБИ- МИСИЯТА НЕВЪЗМОЖНА...

ОбарБват ни по холивудски...

Започнах да виждам БАРБИ- до 15-та минути нищо особено. Началото все едно Хачо Бояджиев го е снимал- новогодишна стратегия но 1981 година. Липсват Стоянка Мутафова и Кидика, майна.

оБАРБват ни по холивудски, чудя се-за ниска топка ли ни считат или за национална топка...

Опитах да виждам Опенхаймер- не стигнах даже до десетата минута. Дали тъй като съм гледал доста качествено кино или качествата през днешния ден са да нямаш искания.

Астероид сити- мъглявината Андромеда на филмите. За секунда ни се привижда Том Ханкс, оригиналността се губи, до момента в който сме сложени в сценографията на 60-те, замайващ сюжети... Стигнах едвам до 17-та минута. Сигурно някой ще каже, че е трябвало да стигна до овулацията на кино лентата, само че това си е една ялова поръчка за изкуство, в случай че питате мен.

Пробвах се и с Мисия невъзможна. Ами- задача „ гледане “ е в действителност невъзможна.

Прехвалени кино манджи, с усет на МакДоналдс, пробутани, като гурме.

Петък е. Да пия чай или да се гръмна, както беше споделил Онзи, по какъв начин му беше името... "

Това е следващата обява на Евгени Минчев, в която той застава на позиция против налагането на американски модели на държание и просвета в България. Паралелно с това, представящия се като лорд всемирски деец просторно хвали всичко съветско, за което се сети. Явно приобщаването му към „ Алфа “ТВ е обвързвано и с идейно доближаване с Волен Сидеров.

Наскоро Минчев беше задържан за безчинство след скандал с група младежи. Характерът на абсурда по този начин и не стана явен, само че откакто беше пуснат от ареста, ПР специалистът се оказа ядосан и отчаян от медиите и хората в тях, които сякаш са му другари.

Съдейки по стената на Евгени Минчев напоследък, настроенията му се сменят внезапно и са доста разнородни. От изявленията обаче проличава, че той продължава да е деен професионално и не е понижил темпото в тази сфера.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР