кадри: Фейсбук/Бойко Борисов, Иван ЧревенковАбсурдно поведение демонстрира служител на община

...
кадри: Фейсбук/Бойко Борисов, Иван ЧревенковАбсурдно поведение демонстрира служител на община
Коментари Харесай

Жалко поведение и комунистическа пародия: Служител на община Пазарджик козирува и рапортува на Бойко Борисов

кадри: Фейсбук/Бойко Борисов, Иван Чревенков

Абсурдно държание показва чиновник на община Пазарджик, който се изпъна в стойка спокойно и козирува при идването на водача на ГЕРБ Бойко Борисов преди два дни. Той посрещна някогашния министър председател с подготвен доклад като в казармата, комсомола или пионерската организация от времето на комунистическата тирания на Тодор Живков.

„ Уважаеми господин военачалник! “, с това послание той стартира тържествената си дрънканица пред Борисов и приключи с думите, че обществеността на Пазарджик го поддържа във всичко. През това време кметът на града Тодор Попов седеше до подчинения си с разперени за прегръдка ръце и необятна усмивка.

Борисов остана очевидно удовлетворен от посрещането и с богатство изражение поздрави рапортуващия общинар. После обаче не пропусна и даже по този мотив да насочи подигравка към президента Румен Радев. „ Покрай Радев си намразИх и званието! “, сподели Борисов.

Докато минаваше около дами, строени в шпалир за посрещането на водача на ГЕРБ, някой от обкръжението на Бойко Борисов беше уловен от микрофона да прави извънредно недодялан коментар: „ Коя ще си скъса роклята, девойки? “ 

 



Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР