Кадри: Фейсбук/БоецС втора блокада в рамките на днешния ден протестиращи

...
Кадри: Фейсбук/БоецС втора блокада в рамките на днешния ден протестиращи
Коментари Харесай

Протестиращите изненадаха БНТ с втора блокада. Заканват се да има и трета

Кадри: Фейсбук/Боец

С втора обсада в границите на днешния ден протестиращи изненадаха управлението на Българска национална телевизия. Към постройката още веднъж полетяха яйца и домати. Демонстрантите отново залепиха лепенка на централния вход на постройката с надпис " Офис на Пеевски " и дадоха обещание да се върнат за трети път, с цел да блокират входа, написа OFFnews.bg.

Сутринта съдружие БОЕЦ още веднъж бе пред постройката на публичната телевизия с искане за оставката на шефа й Емил Кошлуков. 

Симпатизанти на БОЕЦ и на Демократична България приканиха тези, които бъдат поканени за посетители на Българска национална телевизия, да не идват пред централния ѝ вход, тъй като съгласно тях малкия екран не отразява обективно протестните им дейности.

“Това е гражданска медия, а ние не можем да влезнем в нея. Тук сме да желаяме оставката на Емил Кошлуков “, съобщи водачът на придвижване БОЕЦ Георги Георгиев.

Участниците в митинга желаеха да се срещнат с Кошлуков, само че от малкия екран не ги позволиха, тъй като не били в листата за срещи с генералния шеф.

“Необективни предавания, безусловно необективни данни за това, което се случва, поддържа властта, която е безусловно порочна и корумпирана “.

“Кошлуков е част от тази креатура, която в последна сметка трансформира всички медии в бухалка “, споделиха участници в демонстрацията.

Пред постройката на Българска национална телевизия се развяваха български флагове, също и знамето на Европейски Съюз. 

Органите на реда, охраняващи Българска национална телевизия, не позволиха протестиращите в постройката.



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР