Кадри: Фейсбук/БОЕЦ, Бойко БорисовОт Гражданско движение Боец входираха оставката на

...
Кадри: Фейсбук/БОЕЦ, Бойко БорисовОт Гражданско движение Боец входираха оставката на
Коментари Харесай

БОЕЦ: Оставката на Бойко Борисов вече е официален документ с входящ номер, очакваме подписа му

Кадри: Фейсбук/БОЕЦ, Бойко Борисов

От Гражданско придвижване " Боец " входираха оставката на премиера Борисов и държавното управление като формален документ с номер и щемпел в регионалната администрация във Видин. Чакат подписа му, съобщи actualno.com.

За това оповестяват през днешния ден от придвижването на Фейсбук страницата си.

" ТАКА! Това е оставката на Борисов, заведена от БОЕЦ публично с входящ номер в регионална администрация Видин. Това към този момент е формален документ. Сега Буда има избор, или да я подпише непринудено и да свърши със срамната и жалка мъка, или да я подпише позорно на втори под дъжд от яйца и домати. Такава е ориста на всеки ненавиждан деспот и мафиот. Ние нашият избор да отстраним мафията от властта сме го създали. Битката продължава! "

В самият документ е записано (Actualno.com резервира достоверния правопис):

" Аз, Бойко Методиев Борисов, поради жителите на площадите и по престъпни и корупционни аргументи, депозирам оставка, като министър председател на Република България. Проверяват Иван Гешев по сигнал на гражданското придвижване БОЕЦ От изказване на гражданско съдружие БОЕЦ научаваме, че има реакция на техния сигнал до Висшия правосъден съвет за осъществяване на инспекция... Прочети повече По същите аргументи депозирам оставката и на цялото държавно управление. Решението ми е в съгласие с Шиши, Меди, Гоце и Цветелина. " Документът чака подписа на " Бойко Методиев Борисов - Буда ". За дата е посочена 27.07.2020г.

 



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР