Кадри БТВЗабавното куизно шоу Кой да знае? е от скоро

...
Кадри БТВЗабавното куизно шоу Кой да знае? е от скоро
Коментари Харесай

Два важни въпроса в „Кой да знае?“, къде е Пъдев и какво е „чанта за боб“

Кадри БТВ

Забавното куизно шоу „ Кой да знае? е от скоро на екран, само че доста бързо набра известност. Зрителите привикнаха с Милица Гладнишка, Христо Пъдев и Сашо Кадиев и смяната в последния епизод не се хареса. На мястото на Пъдев видяхме дамата на Краси Радков – Станислава и това разтревожи мнозина.



Водещият изясни, че неговото неявяване е кратковременно и той още веднъж ще се върне като капитан на тима си.

Днес измежду нас няма да видим обичания ни Христо Пъдев той реши да се снима в огромен холивудски блокбъстър с Харисън Форд и да замине за Чукотка. Не се смейте, това е сериозен ангажимент – или това, или просто има зрелище довечера надалеч от София. Вие си изберете, съобщи водещия типично в духа на шоуто.

Дори това не успокои почитателите и се изсипаха много рецензии за това, че дамата на Краси Радков е заела мястото му.

Чудесни, както постоянно, само че Пъдев ми липсва и на мен!

Разваляте предаването, къде е Пъдев? Аман от нахални русокоски!



Като видях,че Пъдев го няма се разочаровах!Тримата с Милица и Сашо са страховит тандем!
Ама щом е за една вечер няма проблеми

Как можахте да съберете 4 дами на едно място? То стана курник. Много дами събрани на едно място не е на положително. Не му изпитвам завист на Сашо. Пъдев е по-интересен. Дано да се върне. Той разнообразяваше.

Внимавайте какво вършиме с Пъдев.Искаме си го.



Въпреки отсъствието му обаче дамите се показаха ужасно и демонстрираха много познания и логическо мислене. Един от въпросите единствено бе много неразбираем за тим Милица и то най-много поради неверен превод. Както те двете с Анелия Луцинова, по този начин и феновете не схванаха какво тъкмо значи „ чанта за фасул “. Никой от предаването не си направи труда да го изясни, добре, че има знаещи фенове да разтълкуват какво тъкмо са желали да кажат продуцентите или тези, които сортират въпросите за предаването.

Страхотно предаване, само че отново се изцепихте на един от въпросите – не е “чанта за фасул ” – погрешен превод на bean bag, a “барбарон ” – торба със зърна, която се употребява за мек стол. Нямате ли същински преводач или ползвате някои възпитаници, щото “нащо е най-убаво! ”

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР