Кадри: БТВЗабавна жена с широка усмивка седна в стола на

...
Кадри: БТВЗабавна жена с широка усмивка седна в стола на
Коментари Харесай

Драма се разрази на въпрос за 3000 лева в Стани Богат

Кадри: БТВ

Забавна жена с необятна усмивка седна в стола на благосъстоянието довечера.

Линда Минкова бе показана от водещия в „ Стани Богат “ като чиновник в американска компания за здравно съоръжение.

Тя е приключила също курс по дублажни филми, може да цепи дърва и има мощна връзка с баба си, като се оказа, че тази игра е особено за нейната баба Иванка.



В началото Линда извърши молбата на водещия да имитира обичания си воин от анимационните филми, а Билалов й отговори уместно с позната фраза на Вълка в Червената шапчица.

Емоциите взеха да вземат връх и за малко не изиграха неприятна смешка на Линда, която бе на път да запише гръмък неуспех още на въпроса за 400 лв..

Тя бе запитана от Билалов: Кой предмет побеждава всички в „ Камък – ножица – хартия “?, с варианти Камъкът, Хартията, Ножицата и Нито един от трите.



Без да се замисли, Линда сподели, че има безспорен любимец в лицето на Хартията, само че Билалов направи по този начин, че обществената й изява да не свърши рано. Той й предложи да играят на познатата игра и по този начин й даде тенденция към правилния отговор.



„ Обърках се, защото се замислих, че има алтернатива, в която хартията, камъкът и ножицата не са спечелили. Нека маркираме нито един от трите, оправдавам се “, поправи са Линда.

Въпросът за 1000 лв. беше: Колко на брой са пилоните, издигащи се покрай НДК в София?



При благоприятни условия 1, 3, 5 и 7 играчът позна, че вярната е втората.

Последва откровена имитация на Линда: “Не пристигнах за парите тук, а да опитвам знанията си и да видя вас “. Тези думи разнежиха Билалов, той й подада ръка, а Линда отговори на поздрава и се зарече да не си мие ръката.



Впоследствие тя заключи сумата от 1500 лв., а за нея бе запитана: При кое животно мъжките износват и раждат дребните си?

Опциите бяха Делфин, Кенгуру, Морско конче и Хиена, само че Линда призна, че знае отговора и вярно маркира кончето.



Въпросът за 2000 лв.: Кой е град е бил столица на една от руските социалистически републики в състава на Съюз на съветските социалистически републики?, с варианти Батуми, Лвов, Ереван и Астана.

Запитана от Билалов, на коя страна е столица Ереван, Минкова правилно отговори, че е Армения. Незнайно за какво обаче тя продължи да размишлява и даже обърка Батуми с монголска територия.

Което даде мотив на Билалов да възкликне: „ Явно с монголския си добре? “

„ Всеки ден приказвам монголски, ставам и стартирам с него “, отговори на шегата Линда.

„ Двама сме “, продължи изобретателно Билалов.

„ Великите мозъци мислят еднообразно, са споделили хората “, не му остана длъжна Линда.

„ И пропадат по идентичен метод “, постави завършек на закачките водещият по бТВ.

Линда изиска 50 на 50 и откакто компютърът остави Ереван и Лвов, маркира правилно първата опция.





Въпросът за 3000 лв. беше: На снимането на какво пречи шалът срещу папараци ishu, носен от доста звезди? – Снимки със мълния, Снимки с дрон, Нощни фотоси, Подводни фотоси.



Линда се спря на първата алтернатива, само че за всеки случай извика на помощ от публиката Мишел. Тя пък се ориентира към Нощни фотоси, само че Линда държеше на своето за Снимки със мълния.



Двете започнаха да разсъждават и дълго се чудеха какво да подхващат, до момента в който в един миг тяхнато държание явно изнерви и Билалов. Той разгласи, че им дава 10 секунди да посочат отговора и стартира да брои от 10 надолу.
След като оставаха 8 секунди от назад преброяване, Мишел предложи на приятелката си да маркира това, което усеща, Линда заложи на светкавицата и позна.



Преди въпроса за 5000 лв. гонгът извести края на предаването, само че на следващия ден Линда Минкова ще има опция да усили извоюваната към този момент сума от 3000 лв..

Нейната игра обаче и по-скоро разсъжденията й на един от въпросите и резила, за който бе на път да стане първоначално, предивикаха спорни мисли измежду потребителите във фейсбук страницата на телевизионната игра и някои не икономисаха отрицателните мнения.

Ето и част от тях:

„ Още 2-3 такива участници и ще пристигна Коледа “

„ Къде ги намират сходни образи…Хубаво е да показваш своята логичност, само че е дразнещо? “

„ Голямо дрънчене “

„ Припадам, някой да звъни на 112, да дойдат и да ме приберат “

„ Много дразнеща логорея, мърморене, нерешителност, стопирах звука от неспокойствие “

„ Скъса ми нервите, предаването свърши, до момента в който се лигави и се прави на мъдрец, а не знаеше въпроса за 400 лв. “

„ Натоварва и нервира, и губи основното “

„ Говорене, аман. Как ненавиждам такива, които приказват нелепости “

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР