кадри bTVВодещите на Тази сутрин“ Златимир Йочев и Мария Цънцарова

...
кадри bTVВодещите на Тази сутрин“ Златимир Йочев и Мария Цънцарова
Коментари Харесай

Конспирация по БТВ: „Ергенът“ клати държавата

кадри bTV

Водещите на „ Тази заран “ Златимир Йочев и Мария Цънцарова лансираха в ефир тайна доктрина за връзката на риалитито „ Ергенът “ със обстановката в страната. „ Когато стартира „ Ергенът “ или навлезе в по-решителна фаза, в България стават политически разтърсвания “, по този начин заключи наблюденията си утринното дуо.

„ Я меморандуми, я арести… “, това разяснява Златимир Йочев още след първия епизод на сантименталното риалити. Началото на третия му сезон на „ Ергенът “ съответства с най-острия конфликт сред ръководещите обединения.


`); break case width
През 2022-а, когато се излъчваше първи сезон на предаването, един от най-интересните епизоди беше пресечен, с цел да бъде предадена изключителната вест за ареста на Бойко Борисов. Мария Цънцарова подсети, че тогава феновете безусловно запалили електронната поща на bTV с гневни реакции, че „ Ергенът “ е пресечен. Което пък ясно демонстрира кое вълнува хората повече и за какво интензивността на гласоподавателите от ден на ден се срутва.



Йочев и Цънзарова малко прекалиха с шегите по тематиката за „ Ергенът “ и политиката и добре, че беше спортният публицист Митко Тасев да ги върне от риалитито в действителността. Той непосредствено съобщи, че ще е тъпо, в случай че третият сезон на шоуто е като предходните два.



„ Е, ти какво очакваш да видиш, нещо по-пикантно ли? “, засече го синоптичката Натали Трифонова.

„ Някаква ротация, нещо по-модерно “, отвърна с усмивка Тасев.

„ В момента някой седи и ни се смее за това, че се опитваме да вкараме някаква философия в „ Ергенът “. Там просто би трябвало да седиш и да му се наслаждаваш “, заключи спортният публицист.



Дали поради тези сериозни думи на Тасев или по друга причина, bTV задържаха публикуването на записа на „ Тази заран “ на уеб страницата си до вечерта. Това към този момент е нормална процедура на малкия екран, когато публицистите им си разрешат неуместни мнения.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР