Кадри: БТВВодещите на Фермата Иван Христов и Андрей Арнаудов взеха

...
Кадри: БТВВодещите на Фермата Иван Христов и Андрей Арнаудов взеха
Коментари Харесай

Иван и Андрей взеха на подбив Цитиридис

Кадри: БТВ

Водещите на " Фермата " Иван Христов и Андрей Арнаудов взеха на майтап Николаос Цитиридис, който напълно скоро разгласи, че шоуто му е свалено от програмата на БТВ. В медиите даже вървят спекулации, че те ще заемат мястото му, което обаче по никакъв метод не е доказано от никой досега.

Тази вечер те откриха последната седмица на седми сезон на риалитито, на което са продуценти. " Не ти ли е тъжно, че свършва предаването, че наближава края ", попита Иван, а Андрей отговори: " Тъжно ми е, че ставаме все по-глупави. Кажи на хората - имат празник днеска, огромен празник, честити им. Банкерите, риболовците и Никитата ".

След това двамата взеха решение да кажат откъс на човек, имащ имен ден през днешния ден. В случая ставаше дума за Никола Тесла, а в диалога, само че зад кадър, се включи основният сценарист на " Фермата " Мирон Крумов. Ето по какъв начин протече диалога:

Иван: " Не бъркай в контакта, ще те тресне ток ".

Андрей: " Страшна тъпота. Открихме го във Facebook, откъс със 100-процентна достоверност. Това съгласно Мирон е откъс на Никола Тесла ".

Мирон (зад кадър): " Ти в този момент скапе смешката ".

Иван: " Той всякога я скапва ".

Мирон: " Идеята беше да кажеш откъс, който го няма, и добавяш: " 100 % достоверен е, тъй като го намерихме във фейсбук ".

Андрей: " И къде е смешното, бе, Мироне? "

Мирон: " Ами няма, то ти го умъртви ".

Андрей: " Той (бел.ред. Никола Тесла) е безпределно интелигентен човек. Биографията му като я четях даже не я разбирах, толкоз съм тъп. Не го е споделил естествено това. Кое е смешното? "

Иван: " Ти освен книгата на Тесла. Ти несъмнено и " Шоуто на Николаос Цитиридис " не си могъл да го схванеш ".

Андрей: " То не цели да го схванеш. Той желае единствено да се разсмееш "

Иван: " Разсмя ли те? "

Андрей: " Постоянно ме разсмиваше "

Иван: " Значи не всичко е изгубено ".

След това аноссираха какво ще се случи в тазвечершния епизод, в който Кенан Асил и Теодора Тръндева се изправят един против различен в елиминационна борба, два дни преди финала на шоуто с премия 100 000 лв..
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР