кадри bTVВодещата на Преди обед“ по bTV Деси Стоянова подходи

...
кадри bTVВодещата на Преди обед“ по bTV Деси Стоянова подходи
Коментари Харесай

Сашо се изложи яко пред Деси навръх 8 март

кадри bTV

Водещата на „ Преди обед “ по bTV Деси Стоянова подходи прогресивно и много феминистки към празника 8 март. Тя се появи при започване на предаването с букет, който си е купила сама. Колегата ѝ Сашо Кадиев пък не ѝ беше донесъл цветя и в действителност беше удовлетворен от обстоятелството, че журналистката се е погрижила сама за себе си.

„ Нямам нищо в противен случай като човек, който се е охарчил за зюмбюли през годините “, сподели с усмивка Кадиев. Оказа се, че концепцията на Деси идва от шлагер на Майли Сайръс, която пее, че сама ще си купува цветята, вместо да чака благоволението на някой мъж.



„ Много хубаво ухаят цветята, само че ти ухаеш по-добре “, разяснява Сашо и добави, че феминизмът отива и на колежката му, колкото и на американската певица. За изненада на Стоянова, Кадиев беше подготвил въпреки всичко празнична изненада. „ Ти си мислиш, че съм някакъв селяндур от Кокаляне, който не обръща внимание на дамите? “, попита с укор водещият. „ Хрумвало ми е “, отговори колежката му.



Сашо обаче въпреки всичко показа общ привет от екипа на „ Преди обед “, като благодарение на таблет накара едно виртуално цвете да порасне в студиото до Деси Стоянова. „ Само едно, няма ли букет? “, попита водещата. „ Няма. Това цвете е от мен, от целия екип и от американското държавно управление “, отвърна леко раздразнителен синът на Катето Евро. По-късно в предаването Кадиев на няколко пъти се опита въпреки всичко да се подмаже на Деси, която с приятност гледаше опитите му да се отсрами.


Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР