Кадри: БТВВиктор Стоянов от риалити шоуто Ергенът разкри тази вечер

...
Кадри: БТВВиктор Стоянов от риалити шоуто Ергенът разкри тази вечер
Коментари Харесай

Ергенът Виктор определи коя е най-забавната участничка и дори й предложи брак

Кадри: БТВ

Виктор Стоянов от риалити шоуто " Ергенът " разкри довечера с коя от дамите, борещи се за сърцето му, си прекарва най-забавно. Това е Дениз, която получи покана за среща още в церемонията на розата в предходния епизод. Това не е първа такава за двамата.



" Пожелах още веднъж среща с Дениз, тъй като на предходната среща ми беше извънредно занимателно с нея. Дори не мога да дефинира дали... но май тъкмо с нея ми е най-забавно ", сподели той.



Днес мачото й подари неповторимо прекарване, водейки я на няколко красиви места. Първо й купи сладолед, подготвен по доста забавен метод от локалните, след което двамата се разходиха сред красиви скали и стигнаха до страховит водопад. Последва повишаване на адреналина със Зип Лайн, и сантиментална вечеря.

На нея двамата се отдадоха на забавни диалози, а в един миг Виктор я изненада с думите:  " Ще кажа нещо, което в последна сметка ще можеш да извиниш с възприятието ми за комизъм. Ако в този момент ти предложа брак, като на подбив, ще приемеш ли? ", на което Дениз отвърна: " Сега? Като на подбив сподели, тъй че... ". Виктор добави: " Аз може да съм сериозен. Казвам " като на подбив " тъкмо тъй като е ненадейно и в неуместна обстановка. Затова е " като на подбив ", само че дали е или не, аз знам ". " Добре, тогава и аз одобрявам като на подбив ", отвърна моделката, след което Стоянов й постави место пръстен парче пипер.

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР