Кадри: бТВВалентин Христов започна уверено играта си в Стани богат“

...
Кадри: бТВВалентин Христов започна уверено играта си в Стани богат“
Коментари Харесай

Художник се устреми към голяма печалба в „Стани богат“

Кадри: бТВ

Валентин Христов стартира решително играта си в „ Стани богат “ и стигна до сигурна сума от 3000 лв. довечера. Художникът ще може да усили облагата си в понеделник, когато на негово разположение ще бъдат и два жокера.

Вальо, който мечтае да си отвори ателие, в което да преподава изобразяване, не срещна компликации с първите пет въпроса, а за 1000 лв. бе запитан: „ Как се споделя ръководеният от Пабло Ескобар наркокартел “? – Синалоа, Тихуана, Картахена, Меделин.
Тук Христов си напомни, че първата опция е обвързвана с Ел Чапо, а втората с двама братя, и откакто сподели, че е ненужно да мисли повече, вярно заложи на Меделин.


`); break case width
Впоследствие участникът изясни, че счита да играе рисково, само че тъкмо заради тази причина ще заключи сумата от 1500 лв., тъй като в случай че някой желае да рискува, най-малко би трябвало да има такива пари, защото в противоположен случай ще се свлече на 500.
Въпросът към него бе: „ Какъв по националност е известният публицист и покровител на българската идея Джеймс Баучер “? – Чех, Шотландец, Ирландец, Германец.



На играча му лиши малко време да разсъждава и откакто свърза името Джеймс с Ирландец, продължи напред.

За 2000 лв. Ники Кънчев го попита: „ Кой сегашен италиански град, с изключение на Венеция, е бил ръководен от дож “? – Торино, Милано, Генуа, Рим.



Валентин изключи италианската столица, защото е на север, само че реши да изиска „ 50:50 “. При останали Генуа и Рим той изрази страдание, че е похарчил жокера си, само че означи, че е по-добре врабче в ръката, в сравнение с сокол в небето, и уточни Генуа.

Последва въпрос за 3000 лв.: „ За коя известна персона се показва самозванката Ана Андерсън? “ – Жана д’Арк, Принцеса Анастасия, Лейди Годайва, Мерилин Монро.



След къс размисъл Вальо се довери на интуицията си и заложи на Анастасия за наслада на своята брачна половинка Деси в публиката, която клонеше към Монро.

Деси обаче, която е придружавана от щерка им Ясмин, най-вероятно ще бъде поканена от обичания си на помощ, откакто седне още веднъж в стола на благосъстоянието в телевизионната игра по бТВ при започване на другата седмица.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР