Кадри: БТВВ Тази сутрин по БТВ Валери Симеонов коментира проверката,

...
Кадри: БТВВ Тази сутрин по БТВ Валери Симеонов коментира проверката,
Коментари Харесай

Валери Симеонов размаха документи в ефир и побесня: Този, който подаде сигнала в прокуратурата за имота ми

Кадри: БТВ

В „ Тази заран ” по БТВ Валери Симеонов разяснява инспекцията, която Прокуратурата ще направи на закупен от него парцел през 2007 година в Бургас, когато е бил ръководител на Общински съвет и шеф на телевизия СКАТ.

Той сподели документ, в който се вижда коя част от парцела е благосъстоятелност на телевизята, и посочи, че останалата част е благосъстоятелност на общината.

Ето част от това, което съобщи Симеонов:

„ Който е подал сигнала до прокуратурата, ще бъде наказан. Цитират се три покупко-продажби, съвсем нищо няма правилно.

Първото, покупко-продажбите са изповядани на действително ниски цени. Това може да се каже, откакто се направи инспекцията. Те не са направени на ниски цени.

Въпросната договорка е осъществена 50 пъти над данъчната оценка. Като ръководител на Общински съвет и шеф на телевизия СКАТ, аз знаех, че ще бъда подложен на клюки и упреци. Никога не съм допускал, че 2019 година ще давам пояснения.

Този парцел съм го закупил от частни лица, ето тук, където е оградено с жълтото, е имот на СКАТ (бел.ред. виж на снимката), общината държи двора в близост, това е мъртва зона. Такива покупко-продажби се правят по към 1000 на година. При действителна цена от 316 евро на декар, аз го купих за 960 евро на декара.



Има и други погрешни неща. Нито квадратурата а вярна, нито е правилно, че моят сподвижник Валентин Касабов е бил ръководител на комисията по Общинска благосъстоятелност... ”

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: