Кадри: БТВВ студиото на Тази сутрин по БТВ Сергей Станишев

...
Кадри: БТВВ студиото на Тази сутрин по БТВ Сергей Станишев
Коментари Харесай

Хекимян с неудобен въпрос към Станишев: Падна ли от мотора?

Кадри: БТВ

В студиото на „ Тази заран ” по БТВ Сергей Станишев гостува на Антон Хекимян, откакто през вчерашния ден загуби борбата за лидер на евролистата на Българска социалистическа партия против Елена Йончева.

Хекимян сподели две фотоси на госта си Сергей Станишев – на едната от преди години на неговия тил написа: Ако четете това, значи Елена е паднала от мотора. На другата, която е колаж от през вчерашния ден, на гърба на Елена Йончева написа: Ако четете това, значи Станишев е паднал от мотора.



Последва въпрос на Хекимян към Станишев: Чувствате ли се като паднал от мотора?

„ Не се усещам като подобен, нито предаден. Тъй като с Елена имахме най-вече номинации от Българска социалистическа партия, предложих да гласоподават за нас като челна двойка. Не се одобри. Аз поздравих Елена за триумфа. ”, отговори Станишев.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР