Кадри БТВВ Хелс китчън емоциите за участниците са много и

...
Кадри БТВВ Хелс китчън емоциите за участниците са много и
Коментари Харесай

Участничка в Хелс китчън се раздели с джипа си

Кадри БТВ

В Хелс китчън страстите за участниците са доста и стартират още от вратата. Все още шокирани бяха вкарани в кухнята, изцяло в стила на началник Ангелов. Че не са си представяли влизането си тъкмо по този начин пролича най-вече на кметицата на с. Върбешница, която се появи с голяма красива рокля, безусловно несъответствуваща да се върти из кухнята.



И несъмнено незабавно започнаха мнения от рода „ тая знае ли къде се намира “. Може би и тя бе леко шокирана, само че въпреки всичко съумя да се оправи със задачата.
`); break case width
При следващата победа на дамите в този сезон премията им бе посещение в дома на Магдалена, където всичко бе квалифицирано и гостите останаха извънредно удовлетворени.

Магдалена като една същинска стопанка заразпитва, по какъв начин е фамилията в нейно неявяване, по какъв начин се хранят, дали заплащат сметките, все неща, за които най-вероятно тя дава отговор в семейството.

Една неприятна вест имам, стартира брачният партньор й страхливо. Джипът продадох.



Как си продал джипа бе, ми аз кво ще карам, бе откровената реакция на Магдалена при новината, че е останала без обичаното си возило, до момента в който се вихри в Кухнята на Ада. Ти естествен ли си? Абе по какъв начин ми продаде джипа? Ти ме отписа доста бързо.

Това беше потрес за мен, показа възмутената участничка.
Истината се оказа напълно друга.


Съпругът й готви изненада и й е приготвил нов автомобил, както самичък си призна в обществената мрежа.

Според мен й е взел по-хубав❤ Много са готини, а с това, че са се оженили толкоз млади и до ден сегашен са по този начин сплотени напряко мощно ме впечатлиха
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР