Кадри: bTVТова е Георги Симеонов, на 33 години, от Горна

...
Кадри: bTVТова е Георги Симеонов, на 33 години, от Горна
Коментари Харесай

Сърцераздирателно: Млад горнооряховчанин, страдащ от неизлечима болест, не моли за помощ, а я дарява

Кадри: bTV

Това е Георги Симеонов, на 33 години, от Горна Оряховица. Той не моли за помощ, а я подарява. Младият мъж се преобразява в Дядо Коледа за поредна година. Снимка с него или посещаване на адрес костват 5 лв., а със събраните пари оказва помощ на заболели, оповестява bTV.

Самият Георги носи следствията на детска церебрална парализа, само че не стопира да оказва помощ на другите.

„ Дори когато на мен ми е извънредно тежко, винаги се усмихвам. Тази постъпка няма да излекува всички, само че най-малко ще се опитам да оказа помощ на някой човек “, споделя той. Тази Коледа напъните на Георги са в поддръжка на 38-годишния Пеньо Пенев от Горна Оряховица, който единствено преди месец схваща, че страда от остра левкемия.



„ Момчето на драго сърце искаше да ни помогне в идеята за поддръжка на Пеньо, за което съм му доста признателна, и се надявам, че с общи старания ще успеем да съберем сумата, която е много огромна “, споделя сестрата на Пеньо – Силвия Пенева. Непосилните за фамилията 100 хиляди щатски $ са за трансплантация на стволови кафези в чужбина и би трябвало да бъдат събрани до януари.

„ Сърцето ми подсказа, че е ужасно добър. Трябва да облека този костюм и да направя нещо, да оказа помощ “, споделя Георги. Ако желаете да помогнете, телефонът за покана на Дядо Коледа (Георги Симеонов) е 0988 31 89 04.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР