кадри: БтвТака завърши предаването тази вечер:Валерия: От една страна е

...
кадри: БтвТака завърши предаването тази вечер:Валерия: От една страна е
Коментари Харесай

Евгени: Ще ви разкажа какво ми се случи, когато пътувах до САЩ за втори път

кадри: Бтв

Така приключи предаването довечера:

Валерия: От една страна е много облекчаващо, когато понижаваме, тъй като си тръгваме една по една. Все отново би трябвало да стигнем до финала.

От друга страна, колкото сме по-малко, това значи, че на всеки коктейл повече от нас съумяват да поддържат връзка с Евгени, което не ми харесва.



Евгени се появи и попита: Как сте, девойки? Как е настроението. Днес и аз съм в доста положително въодушевление и мислех да дадем тематика на вечерта.  Искам през днешния ден да си описваме най-забавните и най-готините истории. Искам да ги чуя всички истории. И да не спрем да се смее. Да си създадем бръчки към очите.

Евгени пръв описа своята история. Ето каква беше тя:



Беше втория път, когато отивах към Щатите за концерти. Имах полет със аероплан. Каквото можеше да се сжърка с този полет се сбърка. Минахме през Париж. Като пристигнахме в Бостън към този момент закъснявах, тъй като трябваше да хвана още един полет. До този миг не бях стъпвал на този терминал. Когато се чекираш, те би трябвало да те извикат, с цел да си оставиш багажа.



И аз седнал съм си, седнал съм си и времето си минава, полета наближава и по едно време едно име се задържа. Почвам да се ослушвам и да се оглеждам. Кой е този човек, човек ли е?

Чувам ”Ен женшаф и жеш шиф ” това го споделят към този момент 5 пъти и аз си седнал съм и не разбирам. Просветва ми внезапно, че съм аз.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР