кадри bTVСиноптичката на bTV Станислава Цалова понякога споделя идеи в

...
кадри bTVСиноптичката на bTV Станислава Цалова понякога споделя идеи в
Коментари Харесай

Стаси Цалова ги разби, засрами Цънцарова и Йочев като родители

кадри bTV

Синоптичката на bTV Станислава Цалова от време на време споделя хрумвания в ефир, които граничат с гениалното. Този път тя разкри по какъв начин с едно просто решение може да спести доста време на родителите с дребни деца. Тя изуми сътрудниците ѝ Мария Цънцарова и Злати Йочев с това, че те въобще не са се сетили да създадат като нея и да си спестят едно обвързване, което от прелестно бързо става досадно.

В „ Тази заран “ се заприказва за набиращите известност аудиокниги, които могат да се слушат през телефона, четени от известни български гласове. Така книгите, за които не остава време, могат да се слушат в колата или пък до момента в който правиш нещо с ръцете си.


`); break case width
Пепи Бакърджиев, Златимир Йочев и Мария Цънцарова незабавно потеглиха да се вършат на консерватори и да споделят, че някак си не могат да свикнат с аудиокнигите, че избират преживяването с четене на хартия. След това се включи обаче Цалова и безусловно ги засрами за старомодното мислене.
„ Аз съм генератор на аудиокниги “,
съобщи тя и изясни, че децата ѝ непрекъснато желали да им чете обичаните книжки. За да не се побърка от повторение на едно и също, Стаси записала още първото четене на телефона си. Така небрежно направила една дребна „ библиотека “ от записи и ги пускала съгласно желанията, до момента в който тя си прави останалата работа.



Цънцарова и Йочев останаха втрещени от това просто решение, за което не са се сетили. „ Ама това е ужасно! “, възкликна очарована Виктория Готева-Димитрова. „ Знаете ли моите хора по какъв начин ме тормозят да им чета “, показа Цънцарова, а Злати пък добави, че от време на време по този начин един водещ може да си изгуби гласа.



Цалова пък даде обещание обилно да си показа сбирката със всички искащи сътрудници. Тя изясни, че се чуват и странични звуци, въпросите на децата, до момента в който им чете, и това прави записите още по-забавни.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР