Кадри бТВСиноптичката на бТВ Натали Трифонова отново привлече мъжкото внимание

...
Кадри бТВСиноптичката на бТВ Натали Трифонова отново привлече мъжкото внимание
Коментари Харесай

Хубавата Натали привлече мъжкото внимание

Кадри бТВ

Синоптичката на бТВ Натали Трифонова още веднъж притегли мъжкото внимание с безукорен тоалет и визия. Съдейки по мненията в обществената мрежа, мъжете надали са слушали нейната прогноза за времето, защото се бяха задълбочили в мнения за стилната й ризка и прилепнала по тялото пола, с които тяхната фаворитка се появи в ефир. 

„ Намаление на облачността през днешния ден, само че на следващия ден през целия ден още веднъж ще бъде забележителна, ще има и валежи от дъжд, а над 800-900 метра височина от дъжд и сняг. В останалата част от страната температурите остават по-ниски от нормалните за месец април, утринни от 0 до 5 градуса, а дневни от 8 до 13 градуса. В София оптималната температура ще е към 8 градуса. В планините ще доминира облачно време, на доста места ще има превалявания от сняг, в ниските елементи ще вали дъжд и сняг, вятърът ще бъде сдържан от запад на югозапад, а следобяд ще се ориентира от северозапад.



Максималната температура на 1200 метра височина ще е към 3-4 градуса, на 2000 метра - към нулата. В четвъртък чакаме да се затопли и температурите тогава ще доближават 19-20 градуса. Ще бъде най-вече облачно, само че вероятността за превалявания е дребна. През идващите дни покачването на температурите ще продължи и през почивните дни чакаме до 25-26 градуса в страната. В петък, събота и в понеделник има възможност за краткотрайни следобедни превалявания тук-там. На Великден е малко евентуално да вали “, предвижда Натали Трифонова.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР