кадри bTVШеф Силвена Роу призна на живо по bTV, че

...
кадри bTVШеф Силвена Роу призна на живо по bTV, че
Коментари Харесай

Силвена Роу: На внучките лошо им стана с какво ги храня, но пък е полезно

кадри bTV

Шеф Силвена Роу призна онлайн по bTV, че Коледата, която кара със фамилията си във Англия се е трансформирала в лудница. “Двете внучки, да са живи и здрави, и двете са доста дейни. Донесоха всеки вирус, който съществува, от детската градина. Всички се изпотръшкахме по друго време, в друг миг ”, разяснява тя.



Според началник Роу храната е най-важното нещо за бързото възобновяване, по тази причина тя се хванала да прави здравословни храни за смут на фамилията.

“Сигурно неприятно им става да деца, само че ядат и пият. През цялото време се пробвам да им дам нещо здравословно ”, разяснява кулинарната майсторка.



Тя сподели, че давала на внучката пилешка чорба за укрепване. Тя обаче акцентира, че това ядене потребно, само че единствено в случай че пилето е без антибиотици и отглеждано с естествена храна.

Черният кимион е доста скъпа билка, както и чубрицата, изясни началник Роу. Тя акцентира, че слагала толкоз чубрица, че супата да позеленее и тогава лечебната ѝ мощ се проявявала.

Шеф Силвена Роу обрала точките на коледната софра с българско ядене – капама. Тя намерила във Англия българска компания, от която взела обичайно кисело зеле.



“Отровата е в дозата ”, сподели началник Роу във връзка с количеството храна.

Тя сподели, че по-добре да се купи по-скъпо, само че по-качествено месо за празниците. “В моята паница за Коледа имаше 75% зелено и 25% протеини ”, разяснява тя.

“Сипваш си една естествена порция и след това почваш да махаш. Аз по този начин отслабнах ”, съобщи началник Силвена Роу.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР