кадри bTVСашо Кадиев само за малко отсъства от ефира на

...
кадри bTVСашо Кадиев само за малко отсъства от ефира на
Коментари Харесай

Алекс Сърчаджиева съжали пред Деси Стоянова, че изтървала Сашо Кадиев

кадри bTV

Сашо Кадиев единствено за малко отсъства от ефира на bTV след прекъсването на хитовото предаване „ Кой да знае? “. Той се завръща в новото фамилно шоу „ Аз обичам България “, само че този път като капитан на тим.



Часове преди излъчването на първия епизод на играта, две телевизионни водещи – Деси Стоянова и Алекс Сърчаджиева крепко одумаха сътрудника си, който очевидно им е лежи на сърцето. Сърчаджиева се появи в „ Преди обед “ с цел да направи анонс на „ Аз обичам България “.
`); break case width


Още преди да свърши с хвалбите и суперлативите за новото си работно място, Деси Стоянова я прекъсна внезапно с въпрос:

„ Как се оправя Кадиев, къса ли ти нервите? “

„ Да! “, отвърна на мига актрисата. „ Не съм сюрпризирана! “, съобщи с усмивка Деси, която води „ Тази заран “ със Сашо в продължение на 11 години. За Алекс обаче нетърпимото държание на сътрудника ѝ се е оказало изненада.



„ Ние се познаваме от деца. Като дребен беше доста учтив и мирен. Някъде по пътя съм го изтървала, само че със цялата си суровост се пробвам да го овладея. Много е надъхан за победа, той не може да губи “, разяснява Алекс Сърчаджиева. Тя добави, че другият капитан в „ Аз обичам България “ Камен Алипиев – Кедъра също има страшна спортна завист и от време на време ситуацията става нетърпимо.



Сърчаджиева изуми Деси Стоянова и с признанието, че последният ѝ почивен ден е бил в края на август, а по Нова година имала още единствено един без никакви работни задължения. Алекс възобновява и предаването „ Животът по автентичен случай “, което също се завърта тези дни по bTV.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР