кадри bTVРежисьорът и актьор Ники Илиев, който последно записа много

...
кадри bTVРежисьорът и актьор Ники Илиев, който последно записа много
Коментари Харесай

Този път Ники Илиев оплю Оскарите: Това не е сериозно

кадри bTV

Режисьорът и артист Ники Илиев, който последно записа доста запаметяващо се присъединяване в необятно разисквания филм „ Ботев “ продължи традицията родни кинотворци да подлагат на критика остро премиите Оскар. След като преди години сътрудника му Асен Блатечки съобщи, че Хоакин Финикс не е кой знае какво като артист в ролята на Жокера, в този момент създателят на „ Завръщане “ 1 и2 оцени като „ лекомислен “ кино лентата „ Всичко на всички места едновременно “. Именно филмът с Мишел Йео завоюва най-вече от американските кино награди.

За Ники Илиев обаче това е отчаяние, тъй като съгласно него филмът не е прекрасен и персонално той е почвал два пъти да го гледа, само че не е успявал да го довърши. Според него всичко в определянето на спечелилите е единствено политика и освен това.



„ Хубаво е, че се признават малцинствата, само че в случай че този филм беше юридически единствено от бели хетеросексуални хора, този филм нямаше да завоюва нищо “, съобщи изрично Илиев в утринния блок на bTV.



Подобен коментар направи в „ Преди обед “ и сътрудника му Башар Рахал, само че без да наскърбява най-успешния филм за тази година в Съединени американски щати и създателите му. Той разяснява, че очевидно тази година е отредена за азиатците. Той съобщи, че чака да пристигна модата на арабските филми и някой да го предложения да изиграе роля в подобен. Рахал едвам по-късно призна, че не е гледал „ Всичко на всички места едновременно “. Въпреки това той е уверен, че Кейт Бланшет би трябвало да вземе Оскара за ролята си във кино лентата „ Тар “, въпреки че като цяло и той му пристигнал сложен за гледане. Башар Рахал не беше съгрласен и с това, че любимецът му „ Баншите от Инишерин “.



Водещите на „ Преди обед “ Сашо Кадиев и Деси Стоянова пък си подвигнаха сериозен скандал за това кой печели вътрешните залагания в екипа за Оскарите. Кадиев отхвърли да признае, че е изгубил от Деси,  която е позна кой ще бъде огромният победител на тази година. „ Ще се оплача на мама! “, съобщи Кадиев откакто никой не одобри претенциите му.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР