Кадри бТВРадослав Иванов от Сливница достави удоволствие на зрителите с

...
Кадри бТВРадослав Иванов от Сливница достави удоволствие на зрителите с
Коментари Харесай

Въпрос за планети провали Радо от Сливница в „Стани богат“

Кадри бТВ

Радослав Иванов от Сливница достави наслаждение на феновете с играта си в „ Стани богат “ довечера.

Радо, който построява системи за видеонаблюдение и прави исторически възстановки на основни борби от българската история, не се затрудни с първите пет въпроса и стигна елементарно до първата си сигурна сума от 500 лв..

За 1000 лв. той бе запитан от Ники Кънчев: „ Коя историческа забележителност не се намира във Велико Търново? – Царевец, „ Църква Св. 40 Мъченици “, Хан на Хаджи Николи, Покритият мост.
`); break case width


Тук Радо бе безапелационен и правилно маркира четвъртата опция.

Последва седмия въпрос в телевизионната игра по бТВ: „ В кой спорт се употребява терминът бодичек “? – Хокей на лед, Джудо, Баскетбол, Тенис на корт.

Играчът явно не знаеше по какъв начин да постъпи и по тази причина извика на помощ от публиката Митко, който първо се разколеба сред първата и втората алтернатива, само че след това насочи Радо към хокея, където има конфликти и фаулове, и това предопредели правилния отговор.



Въпросът за 2000 лв. беше: „ Изображение на кой академик избира Стив Джобс за първото лого на своята софтуерна компания “? – Исак Нютон, Алън Тюринг, Стивън Хокинг, Архимед.



Радо изиска „ 50:50 “, и откакто компютърът остави първата и четвъртата опция, той вярно маркира Нютон.

Участникът заключи сумата от 3000 лв., а въпросът за нея беше: „ Коя страна първа вкарва лятното часово време в опит да пести гориво по време на Първата международна война “? – Италия, Египет, Съединени американски щати, Германия.



Радо се обади на приятеля си Емил Христов от Лондон, само че откакто той не му бе потребен, заложи на Германия и позна.

Последва въпрос за 5000 лв.: „ Кой български филм не е сниман по сюжет на Йордан Радичков “?, с благоприятни условия Мера съгласно мера, Горещо пладне, Привързаният балон и Последно лято.



Преди да уточни отговора, Иванов сподели познания и откакто отстрани три благоприятни условия, фиксира Мера съгласно мера.

При въпроса за 10 000 лв. обаче той реши да продължи да играе, а не да завоюва заработената сума и сгреши: „ Коя планета в началото е наречена от своя изобретател Звезда на Джордж? – Марс, Меркурий, Уран, Нептун.



Радо заложи на Меркурий, само че правилният отговор се оказа Уран и по този начин той си потегли с 3000 лв..

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР