Кадри БТВПриключението Фермата е на самия финал. След дуел между

...
Кадри БТВПриключението Фермата е на самия финал. След дуел между
Коментари Харесай

Двама са фаворити на зрителите за голямата награда на Фермата

Кадри БТВ

Приключението Фермата е на самия край. След двубой сред двамата огромни другари от тим Канатица напред продължи Коко, като отстрани Кенан и стана шестия финалист, наред с петима от Елбетица.

Сега всичко е към този момент в ръцете на феновете, техния избор ще дефинира най-достойния да завоюва огромната премия от 100 000 лева и купата победител в сезон 9 на „ Фермата “, а тяхното мнение е разграничено сред Коко от Канатица и Андрей от Елбетица. За феновете това са двамата най-достойни играчи да се изправят един против различен и по-достойния да победи.



Номерата за гласоподаване на участниците са към този момент пуснати и хората гласоподават за любимеца си. Много почитатели има и Кенан, който излезе тъкмо преди да стъпи на финалната права. Неговата трансформация е една от най-видимите. От кавгаджия и наричащ себе си Бай Ганьо, времето прекарано с тези хора вътре го трансформира в сензитивен и ненагледен.

„ Фермата беше една приказка и аз ще отнеса със себе си нейната магия “, показа той при напускането си.



Андрей и Коко се обрисуват като любимци на феновете за продобиване на огромната премия. И двамата са оставили прелестни усещания измежду тези, които всяка вечер следиха с боязън какво се случва в стопанството и изключително моментите на борби на арената.

Поздравления за Коко, същински водач, другар и човек! През цялото време не загуби самообладание, не сподели нарцисизъм и в никакъв случай не сподели АЗ, екипен състезател до края и непрекъсната проява на феърплей! Абсолютен любимец за спечелването на изданието сезон 9, триумф на Коко!
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР