Кадри: БТВПрез 2023 г. певицата Белослава бе заловена да шофира

...
Кадри: БТВПрез 2023 г. певицата Белослава бе заловена да шофира
Коментари Харесай

Белослава: Полицаят, който ме спря, ми направи услуга

Кадри: БТВ

През 2023 година певицата Белослава бе хваната да кара след приложимост на алкохол. Последва и условна присъда. Днес тя проговори за първи път за стореното, давайки изявление пред Георги Тошев в предаването " Преди обед " по БТВ.

" Белослава мина през един доста забавен развой, през едно ново учебно заведение. Бях на учебно заведение цяла година. В началото на 2023 година аз заявих, че повече няма да пея. Казах си, че стига толкоз. Страшно се уморих. Хората не знаят, само че ние не се занимаваме единствено с това да пеем и да сме на сцената и да творим. Ние се занимаваме и с всичко останало. Защото по този начин наречения шоубизнес в България е самоуверено казано шоубизнес. Той е доста минималистичен. И всичко зависи от нас. Уморих се. Исках да стана анонимна. Ама в цялостния смисъл на думата. Исках да не ми звъни телефона. И както споделя народа - внимавай какво си пожелаваш. Бях почнала да бързам - по този начин пребивавам в последните години. Бързах за подготовка, бързах за присъединяване, бързах с колата, бързах за у дома, бързах с приятелите, бързах до момента в който разхождам кучетата, бързах до момента в който се храня. Бързах до момента в който ми приказват, аз не слушах. Станах робот. А за мен като актьор и създател това е пагубно. И когато в нощта на рождения ми ден един служител на реда ме спря, този човек ми направи услуга. Той ме спря и по този начин аз научих какъв брой неточности съм правила с това бързане. Явно човек когато живее динамично и интензивно, тъй като аз с изключение на музиката - хотела, ресторанта, фамилията, аз на всички места съм доста дейна. Явно малко бях позабравила смисъла ", сподели тя.

Запитана дали е усетила същинската цена на известността, Белослава отговори: " Оставаш самичък. Защото когато си в прегръдката на публиката ти, на приятелите ти, а аз постоянно съм била, аз обичам да давам, да обичам, да прегръщам, обичам живота, и той ме обича. И в един миг да паднеш долу под камъните и под ударите... Аз ще устоя, аз съм доста мощно момиче, аз съм бойна. Така съм възпитана, отгледали са ме доста мощни родители, аз знам по какъв начин да се защищавам. Но боли за околните, които гледат по какъв начин на стадиона замерват с камъни обичания им човек и не могат да създадат нищо ".

" Но отново споделям - това е огромно учебно заведение за всички нас. В нашето семейство ние доста се държим, доста се обичаме. Имам ежедневната поддръжка на Евгени, Божидара, мама, баща. Трябваше да мине време, с цел да мога да се изтупам и да кажа - Боже, тази неточност какъв брой ми оказа помощ. Благодаря на всички мои прелестни сътрудници. Те не ме поддържаха за постъпката, би трябвало да е ясно на всички, само че те ме поддържаха за това, което съм аз. Аз съм това с помощта на труда, дисциплината и дългогодишната отдаденост, която съм имала към публиката си, към приятелите си, към сътрудниците си. Аз знам, че когато си на върха, там духа. Така че дебелокожа съм, обличам се добре, имам къдрава коса, която ме пази от вятъра. Така че не срещнах неприятното. Направих неточност, от която научих доста ", безапелационна е певицата.

" Бях сигурна, че това е краят. Казах го на доста хора, само че никой не го одобри. Казаха ми, че би трябвало да продължа. Не бях написала един ред от повече от година. Нямах мотивация, отидох си. Навярно по този начин е трябвало да стане ", съобщи още Белослава.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР