кадри bTVПредаването Кой да знае?“ по bTV събира все по-голяма

...
кадри bTVПредаването Кой да знае?“ по bTV събира все по-голяма
Коментари Харесай

Зрителите скочиха срещу некоректен въпрос в „Кой да знае?“

кадри bTV

Предаването „ Кой да знае? “ по bTV събира все по-голяма публика пред екраните и феновете стават все по-чувствителни към гафовете, които са неизбежни, като във всяко шоу. Затова и в сряда вечер един от въпросите стана същинска сензация.

На гласовития дует Милица Гладнишка и Мила Михова се падна да разгадаят какво е 17-70, като е наложително да се уточни, че изписването на загадката беше тъкмо по този метод. Възможностите за отговор бяха три.


Външна реклама`); break case width
Милица, която към този момент има супер запалени почитатели, разви невероятна доктрина, че в британския кралски двор има етикет за възпитание, съгласно който целувки могат да се разменят единствено сред 17 и 70 години. Тя толкоз ловко импровизира доводите си, че евентуално доста фенове са повярвали, че това е верният отговор. Оказа се обаче, че това са просто нейни мечти и няма нищо сходно.



Верният отговор е, че това е името на град в Австралия. В Уикипедия особено е записано, че обитаемото място, което кръстено на годината, в която на брега стъпва Джеймс Кук, се изписва Seventeen Seventy (Седемнайсет Седемдесет).  Като неопределено изписване е посочено 1770 или Town of 1770. Грешката провокира спор във Facebook сред почитатели на предаването.



Друг леко противоречив миг в същото издание бяха непрекъснатите закачки с съкровен подтекст. Те започнаха с предлагането на водещия Сашо Кадиев да прави масаж с плещи на прасците на Милица Гладнишка. Тя се шокира не на смешка на неприличната оферта.



„ Това е фамилно шоу “, това повтори на няколко пъти Кадиев, като че ли да подсети на самия себе си да не прекалява с пиперливия комизъм. Въпреки това, шегата се завъртя още няколко пъти из устите на предаването.



И като за похлупак последният и решителен въпрос в „ фамилното “ шоу се оказа от Кама Сутра, която сама по себе си не е по никакъв начин подобаваща за деца.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР