Кадри БТВПост в социалната мрежа на изгонения от Гласът на

...
Кадри БТВПост в социалната мрежа на изгонения от Гласът на
Коментари Харесай

Мира Радева отговори на изгоненият Кацаров: Знаете, който си е дал

Кадри БТВ

Пост в обществената мрежа на изгонения от „ Гласът на България “ Константин Кацаров от тим Лечев разбуни духовете и много хора след него добиха храброст да приказват за нередности в шоуто даже надалеч обратно. Досега никой не се е осмелявал да надигне глас по този начин, само че Кацаров повлече „ крайник “.

Най-голямата неправда, която показва създателя е, че задължават участниците да пеят на британски, тъй като правата за доста български песни не били уредени и ги грози съд най-вероятно.

Първата ми среща с екипа на „ Гласът на България “ се състоя в един столичен хотел. За прослушването трябваше да приготвя две песни. Една на български език и една на британски. Не се съобразих с изискването. Пея единствено на български. Исках брат ми Момчил да бъде благополучен и се отзовах на молбата му да вземам участие във формата, само че имам обвързване и към личната си чистоплътност. Недолюбвам всеобщата нервност по пеенето на британски. Направо ми е противна.

Кацаров уличи в неистина сценаристите и водещия на предаването, като отхвърли самичък да си е избирал ария, с която да се показа за оставане в шоуто.



Чувам водещия да споделя, че в този кръг участниците сами са избрали своите песни. Потвърждават го и менторите. На мен ми призлява! Ядосвам се! Това е безочливо! Нищо не съм избирал! Мога да се закълна! А те ще се закълнат ли, че аз самичък си показах ария на пеещ басист?!
Всичко бих преглътнал, само че не и лъжата. Аз сгрешен ли съм та да дойда във вокално съревнование с песни на Маричков и Кръпката!?!
Отпаднах…
Каква изненада…

Думите му бяха подкрепени и от други артисти, минали през мелачката „ Гласът на България “.

Джайма ·
Манджата, която това предаване сготвиха и готвят е освен пресолена, само че и пъклен горчива. Ти приказваш за лъжа…. За тях лъжата е чиста обменна монета, с която чешат егото си на Големи Поп Звезди. Аз нямах този проблем с избора на ария, само че пък по тази причина ми забиха нож в гърба, изхвърляйки ме, още след първи кръг с 4ри обърнати стола и то зад кадър.

Далеч не всички мнения са в негова изгода. Много от хората питат за какво изобщо се е явил на тази сцена откакто има толкоз искания към уредниците на „ Гласът на България “.



Mira Radeva ·
Всичко е правилно, само че въпреки всичко им се хващаме, нали?! Така че, да не се оплакваме… Знаете, който си е дал… Остава урокът, който май в никакъв случай не научаваме

Кацаров доста обикновено, злобно, просташко, да плюеш откакто си отхвърлен. Ха-ха, другояче до тогава няма нищо. Ако беше траял отново няма нищо. Еййй честният но когато ти отърва другояче трайко,,,,, Защо не ги отряза първоначално и да си гледат работата ааааа??? Много обикновено Кацаров – може да казваш истината, но не в този момент, в този момент към този момент е късно да се правиш на почтен!
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР